Olgha
Fanka BB :)
Alex-lustrzaneczka świetna sprawa,można się rozwijać na manualach
My wczoraj wróciliśmy z dłuugiego łikendu w Zakopcu i już chcę tam wracać!Świeże powietrze dobrze mi robiło i po górach trochę pochodziliśmy.Aż żal mi było wracać do tego krakowskiego smogu
Jazda na słodycze mnie dopadła bo przez 4 dni objadałam się serami-tymi niby zakazanymi w ciąży;-)Trochę mnie denerwuje takie sianie paniki -jak chodziłam w powprzednich ciążach to ryby wędzone były wręcz wskazane(kwasy omega)a sery tylko pleśniowe były be-a teraz dmuchają na zimne moim zdaniem.Nie możemy dać się zwariować ...Połowa za mną i w końcu czuję dodatkowe kg.Czy ćwiczycie w domu ?Ja kupiłam tydzień temu jogę w ciąży i dziś zaczynam-bo niestety lędzwia dają znać o sobie i warto wzmocnić kręgosłup przed porodem.
Jazda na słodycze mnie dopadła bo przez 4 dni objadałam się serami-tymi niby zakazanymi w ciąży;-)Trochę mnie denerwuje takie sianie paniki -jak chodziłam w powprzednich ciążach to ryby wędzone były wręcz wskazane(kwasy omega)a sery tylko pleśniowe były be-a teraz dmuchają na zimne moim zdaniem.Nie możemy dać się zwariować ...Połowa za mną i w końcu czuję dodatkowe kg.Czy ćwiczycie w domu ?Ja kupiłam tydzień temu jogę w ciąży i dziś zaczynam-bo niestety lędzwia dają znać o sobie i warto wzmocnić kręgosłup przed porodem.
Mimo wszystko chetnie spróbuje jeszcze raz. Miałam chodzić na basen, ale chlor wysusza mi skórę, a moja i tak niedośc że atopowa, z pokrzywką teraz to juz nie bede jej katować. I tak nawilżam ja cudami.
Może potem na wątku zamkniętym pochwalę sie swoim psiskiem i pokaże jakie ładne fotki można tym cykać przy okazji. ;-) I tak dawno mnie nie było na zamkniętym.
Martwi mnie,bo od rana dzisiaj co jakiś czas czuję takie kłucie po prawej stronie,ale ni to jajnik,ni macica...Nie wiem co to.
Milego dzionka zycze ;-)
. Może to wina też pogody bo u mnie brak słońca i zimno.