Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki Bogu,całymi dniami go nie ma,więc nie ma mnie jak kontrolować.
Zresztą jestem następna w kolejce.
Ja po prostu nie mogę uwierzyć...Otwieram szafę,a tam same topy i bluzeczki do połowy brzucha, za ciasne spodnie i spódnice....Coś ciążowego tam mam,ale chodzi mi o to,że zbyt wielkiego wyboru,to nie ma.
Ehhh....Gratulacje! Ładna waga i śliczne imię!Czesc
ide do pracy ;(
mam dobra wiadomosc moja bratowa urodzila w nocy coreczke!58cm 4 kg Milena.chyba spora dziewczynka?
papa

Ja mam nawet sporo ciążowych szmatek, kupowałam wszystko na Allegro i część ubrań była używana, mam kilka tuniczek, sukienek i spódnic i jestem przygotowana na upałySłuchajcie,czy wy też nie macie się w co ubrać??Ja po prostu nie mogę uwierzyć...Otwieram szafę,a tam same topy i bluzeczki do połowy brzucha, za ciasne spodnie i spódnice....Coś ciążowego tam mam,ale chodzi mi o to,że zbyt wielkiego wyboru,to nie ma.
Ehhh....
Pierwsze dziecko urodziłam w marcu więc okres "dużego brzucha" przypadał na październik-marzec czyli miesiące kiedy ubieramy się jednakowo - całą ciażę przechodziłam w jednych spodniach, sukience i sweterku
A teraz najpierw trzeba było sobie sprawić ciuchy zimowe, teraz wiosenne, potem letnie a jak wrzesień będzie chłodny to jeszcze dojdą jesienne!
cały zestaw! I tych na lato musi być więcej bo wiadomo jak człowiek jest cały mokry to przebiera się kilka razy dziennie...
;-)
Jakis tonik i spodnie z materialu odpiete pod tonikem

o jeansach moge zapomniec
musze sie wybrac na zakupy chyba
mam ubrania po poprzedniej ciazy ale nie nadaja sie na ta pore roku, przeciez nie zaloze sztruksow

Olisia urodzilam 2 stycznia wiec 

najchętniej spałabym min.10 na dobę-a codziennie 6;40 pobudka i walka z młodymi żeby się do szkoły i przedszkola zwlekły.Na ubrania ciążowe polowałam na allegro bo większość z poprzednich ciąż rozdałam już dawno temu kolezankom ''w potrzebie''.Niestety paczka z krakowa do krakowa zaginęła już miesiąc temu a w niej mój zestaw ciążowy
W h&m i innych firmowych ciuchy ciążowe drogie i nie zawsze pasujące-ostatnio ''uszczeliłam ''w robanie 2 pary jeansów firmówek i 2 pary bojówek ciązowych-za śmieszne pieniądze,więc jestem wyposażona-w największych jeansach mamy już się nie zapinałam (42)a chodzenie z rozpiętym guzikiem i na pasku mnie denerwowało.Z bluzkami łatwiej bo dużo odcinanych pod piersiami można dostać.Im cieplej tym łatwiej będzie nam się ubierać:-)