reklama

Wrzesień 2009

Witam!
Naftalanku gdzie bedziesz robić usg połówkowe?

Czy razem z fenoterolem bierzesz isoptin - on pomaga na akcje serca( pytam bo nie pamietam czy pisalas) Pozdrawiam i życzę mniejszych trzęsawek;-)

reklama
hej ja po wizycie
od dzis fenoterol i isoptin!

jutro do szpitala na pare dni.szyjka krótka ale trzyma
zaniepokoily go te moje "bóle miesiaczkowe"

karotka ja bralam furagin przez tydzien, najpierw 3 razy 2 tabl. poo 2 dniach 3 razy 1 tabl.
więc śmialo, w I trymestrze nie mozna

Syla, to dziwne samopoczucie jest częstym efektem działania fenoterolu:baffled: Ja miałam wrażenie w pierwszy dzień, że jestem jakby nie w swoim ciele, no i serducho trochę kołatało:baffled: Teraz (biorę drugi tydzień 3 razy dziennie razem z isoptinem) to już mam tylko trzęsawkę, tzn ręce mi się trzęsą przez większość czasu:baffled: Przyznam jednak że myślałam że będzie gorzej, bo wcześniej się naczytałam relacji innych z kuracji fenoterolem i się bałam jak zareaguje mój organizm:sorry2: Jeśli jednak ma pomóc to będę jadła ile każą:tak: Trzymaj się mocno!

Hej :-)
Ja właśnie wróciłam od fryzjera, w końcu mogę się pokazać ludziom na oczy. Mój m zrobił mi wczoraj awanturę,że nie mogę zrobić balejażu w ciąży,ale okazało się,że mogę,a poza tym lepiej teraz,bo po porodzie nie będzie na to ani czasu,ani pieniędzy.:dry:
Chyba niestety mi się zaczyna jakaś infekcja dróg moczowych albo pęcherza...znam to...Czy ja mogę brać Furagin w ciąży?:confused: Bo mam,a tak,to będę musiała się wlec do lekarza...
U nas pogoda raczej ble, ja zajadam truskaweczki ze śmietaną i oczywiście nic nie robię. :-p
Aha,iwonka, gratuluję chłopca ;-)

Karotka może jestem przewrażliwiona, ale zrób jak najszybciej badanie moczu i idź do lekarza. Ja tak sobie chodziłam z tym chorym pęchcerzem i chodzilam, i teraz mam za sobą pobyt w szpitalu i bolącą nerkę:wściekła/y:Furaginę można brać, ale lepiej sprawdzić czy antybiotyku nie trzeba. Mi chyba już przechodzi, bo posiew wyszedł dobrze- ale dalej siku chodzę co chwilę i ta nerka...

Pozostalym Kobitkom gratuluję poznania płci:-)I nie stresujcie się tak przed tymi usg połówkowymi- Wszystko będzie dobrze:-)Połowa sukcesu to pozytywne nastawienie:-) Pozdrawiam

Naftanalek życzę cierpliwości i siły do tego fenoterolu, pamiętaj, że z każdym dniem jesteś bliżej do najszczęśliwszego dnia:tak::tak:Trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie i za Syle:tak::tak:Syla mam nadzieję, że te pare dni szybko zleci w szpitalu i szybciutko wrócisz do domku!!Powodzenia i pamiętaj myśl pozytywnie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry