Witam:-) U nas też pochmurnie i zimnawo, ale z drugiej strony to myślę sobie, że upały to nam jeszcze dadzą w kość

Syla ginekolog na pewno przekaże same super wiadomości, trzymam kciuki i daj znać jak już będziesz po wizycie

;-)
Fredka jeśli często wymiotujesz to jednak powinnaś pójść do gina, ja w pierwszej ciąży miałam rotawirus i nie wiem jak to robiłam ale na siłę starałam się nie wymiotować, zdarzyło mi się z 3 razy, ale ginekologa odwiedziłam, żeby być spokojna!!
Inka co do butelek to ja kupowałam z firmy Avent, tylko sprawdzić sobie musisz czy wejdzie do podgrzewacza i potem do takiego termosika jakby, moi znajomi pokupowali butelki, które do niczego nie chciały sie zmieścić

A smoczek to pamiętam, że kupiłam specjalny taki niby antykolkowy, ale czy faktycznie tak działał trudno powiedzieć!!Na szczęście jest tego wszystkiego tyle teraz, że spokojnie z dnia na dzień można kupić wszystko!!Ja ide do ginekologa dokładnie za tydzień i też oczekuję tylko samych super info

Michasia tylko nie przesadzaj z tymi porządkami i forsowaniem siebie, bo w dniu ślubu będziesz padać;-);-)Dobra zmykam robić obiadek, bo musze nakarmić dwóch głodomorków