reklama

Wrzesień 2009

dziewczyny dzis mam trochę więcej czasu więc przeglądam prawie wszytkie wrześniowe wątki ;) i tak mnie naszło jakoś że nie widze żeby któras z was czekała na bliźnięta ... no chyba że nie zauważyłam że któraś czeka ;) to przepraszam ;)

reklama
ciania - widze po suwaczku,z e jednego dnia stanełyśmy na ślubnym kobiercu ;) :-) ja tez 05-08-2006 ;) w Farze ;) Ty w bydgoszczy?

ok, ja spadam spac, nie doczekałam sie nowinek z usg... moze laseczki swietują i nie mając czasu...
dobranoc!

Wiecie dziewczyny weszłam sobie na forum majowiczek i tak dziwnie się czyta jak opisują, że np mają skurcze, że takie i takie objawy wow . ale tylko patrzeć jak my będziemy dzielić się takimi spostrzeżeniami:):);-):tak:
A i jeszcze jedno, wiele tam jest majówek, które urodziły w kwietniu, jedna dziewczyna nawet urodziła bliźnięta w lutym w 26 tygodniu i też się zastanawiałam, że na wrzesień jakoś nie ma bliźniaków, ale princi już wyjaśniła, że jest Romcia;-);-)
A jak patrzyłam na liste wrześnióweczek to faktycznie niektóre dziewczyny baaardzo rzadko odwiedzają to forum, dziewczyny zbierajcie się i piszcie co u Was??

hihi, agawa - jak zaczną pisac, to nie nadązysz czytac... :-p:-D
a tak na serio to w poprzedniej ciazy tez podglądałam wczesniejsze wątki, szczególnie oposy porodów... moze i niepotrzebnie bo jednak sie ładowałam troche, ale dostarczyły mi troche wiedzy i uwazam to za pożyteczne zjawisko ;)
czas mija tak szybko, miesiac leci za miesiacem i naprawde juz niedługo bedziemy my wyczekiwac czy to juz czy jeszcze nie.... :happy2:

no, dobra, teraz naprawde ide spac ;)

Hej kolezanki!
jutro okolo 16ej mam USG- wiec trzymajcie kciuki!

zycze milej smacznej nocki!ja ostatnio sie nie wysypiam, a dzis pewnie bede rozmyslac c i jak jutro mi powiedza podczas USG.
:szok:
Dobranoc:happy2:

Hej dziewczyny, co do informacji przekazanej przez Alex91 podaje link do strony informującej o tym spotkaniu: Fundacja Szczęśliwe Macierzyństwo kobietki z Krakowa i Rudy śląskiej nst. w kolejce :)
Z mojej dzielnicy mam kawałek a M. w szkole, ale może uda mi się tam dojechać. Kusi mnie te 4D :)
Na ostatniej wizycie dzidzia tak nie za bardzo wyraźnie się określiła i tak na 80% dziewuszka wyszła, w piątek kolejna wizyta u gin ale to raczej tylko rutynowe badanie bez usg :(
Rozpisałam się ale dawno mnie tu nie było, odpoczywałam z dzidzią u rodziców na wsi i od internetu i kompa jednak wolałam świeże powietrze bo w wawie tego brakuje ;)
Pozdrawiam

Witam.
Widzę że mi pierwszej uda się opisać wizytę....
Ogólnie to jestem skołowana....bo tym razem na usg wyszło, że moje dziecko ma 4mm prącie między nóżkami i to nie będzie Ola tylko chłopiec:shocked2:.:confused::confused::confused::confused::confused:
Ma ok 23 cm i waży 400g. Ogólnie wszystko jest dobrze. Wszelkie pomiary jakie zrobił lekarz zgodne są i w normie. Łożysko mam na jakiejś przedniej ściance ale ponoć w bezpiecznym ułożeniu.Przez to mogę odczuwać słabsze ruchy. A właśnie, ruchy, lekarz mówi że to ruchy, ale ja czytałam o prawostronnych lub lewostronnych a ja czuje w podbrzuszu :confused::confused::confused::confused:.

Nie wiem czy bedzie wiadać zdjęcie z usg, ale starałam się wkleić nóżki ;)
picture7262.jpg

reklama
Hej dziewczyny:-)Ja w sumie też bardzo mało sie udzielam na forum ale za to codziennie czytam co tam u wrześnióweczek:tak:No i tak samo jak inne dziewczyny przeglądam sobie inne fora tzn. sierpnióweczki i październikóweczki (hihi chyba dobrfze napisałam:-D) a dokładniej ich brzuszki oraz patrze ile przytyły ja to normalnie mam manie co do wagi ci codziennie się waże:szok:pozdrawiam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry