agawa75
Fanka BB :)
Kroptusia może jutro zdążysz zrobić tą krzywą przed ginekologiem, a niestety taką już mamy służbę zdrowia, dużo by się pani napracowała gdyby jeszcze Tobie zrobiła tą glukozę!!Ja wybieram się pod koniec maja na to badanie i na wszelki wypadek podjadę sobie z dwa dni wcześniej do laboratorium i zapytam co i jak , żebym potem nie była niemiło zaskoczona!!A co do budowy kobietek to nawet dzieciaczki dziewczynki są bardziej poddatne na zapalenie cewki moczowej, właśnie ze względu na budowę, przerabiałam to z małą jak miała w wieku dwóch miesięcy zapalenie i lekarka powiedziała, że ponad połowa dziewczynek dostaje takiego zapalenia i w bardzo dużym stopniu winne są te super chłonne pampersy, bo dziecko nie czuje, że ma mokro, dla rodziców wygodniej a w środku jest siedlisko bakterii!!Po tym fakcie od razu wróciliśmy do tetrowych pieluszek i problem już się nie pojawił, tak więc odnośnie wyprawki to proponuję zakupić ok 20 pieluszek tetrowych!!

tak mi się wbiła w żyłę że mam siniolca, boli i piecze kawałek żyłki :-( straszna siksa
podobno kobietki w ciąży tak mają i też dostałam tego Macmiror-a
no albo jak się zasiedzę. Leżeć przecież nie będę cały czas bo odleżyn się nabawię :-) no a waga rośnie ;-);-)