empolan
listopad '05 wrzesień '09
Witam po kolejnej dłuuugiej nieobecności :-)
Melduję, że wszystko w porządku
Rozkoszuję się każdą chwilą moich "wakacji" ;-)
Byliśmy nad morzem, synek nawdychał się jodu. Trochę było zimno i wiało, ale za parawanem można było się nawet opalać ;-)
Oprócz tego ciąg dalszy remontów - i mamy już ostatni pokój pomalowany. No i wróciłam do swojego hobby - czyli obrabiania fotek i w ten sposób całe dnie mam zajęte ;-)
Miałam też robione badanie USG - pojechałam na 3D, żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze. I co dzidzia pokazała jako pierwsze? Jajka
Na każdym USG się wystawia, żebym czasem wątpliwości nie miała. Więc dłużej już nie czekam i zaczynam kompletować ciuszki, bo z mniejszym rozmiarem u mnie średnio. Zresztą dla Kamila głównie unisex kupowałam, bo on z kolei do siódmego miesiąca nie chciał się pokazać ;-)
Dzisiaj piłam glukozę - dodałam cytryny i było ok. Popołudniu idę odebrać wyniki, a potem do gin.
Melduję, że wszystko w porządku
Rozkoszuję się każdą chwilą moich "wakacji" ;-)Byliśmy nad morzem, synek nawdychał się jodu. Trochę było zimno i wiało, ale za parawanem można było się nawet opalać ;-)
Oprócz tego ciąg dalszy remontów - i mamy już ostatni pokój pomalowany. No i wróciłam do swojego hobby - czyli obrabiania fotek i w ten sposób całe dnie mam zajęte ;-)
Miałam też robione badanie USG - pojechałam na 3D, żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze. I co dzidzia pokazała jako pierwsze? Jajka
Na każdym USG się wystawia, żebym czasem wątpliwości nie miała. Więc dłużej już nie czekam i zaczynam kompletować ciuszki, bo z mniejszym rozmiarem u mnie średnio. Zresztą dla Kamila głównie unisex kupowałam, bo on z kolei do siódmego miesiąca nie chciał się pokazać ;-)Dzisiaj piłam glukozę - dodałam cytryny i było ok. Popołudniu idę odebrać wyniki, a potem do gin.
Dlatego ja staram się z dystansem do wszystkiego podchodzić. A prawda jest taka,że panikę zazwyczaj rozsiewają kobiety w ciąży,a nie lekarze.