Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale to po godzinie to po glukozie 50?? a nie robilas po 75 odrazu?
Za prawidłowe uznajemy stężenie glukozy w surowicy krwi poniżej 140 mg%. Jeśli poziom cukru wynosi od 140 do 180 mg%, należy wykonać test obciążenia 75 g
tu jest link i ladnie opisane:
glukozyhttp://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79334,3066517.html
Odebrałam dziś wyniki glukozy, na czczo 90,1 a po 1h 170,8
W przyszłym tyg idę do gina więc dowiem się co dalej![]()

choc nie wiem po co bo przed narodzinami i tak juz nie zdarzymy no i nie planowalismy ale wczoraj moj cos walna ze i tak juz traktuja nasz wszyscy jak malzenstwo sami tak na siebie mowimy i w pracy i wogole ze u nas to zwykle dopelnienie ale myslelismy na poczatku o koscielnym po narodzinach lacznie z cywilnym teraz sama nie wiem choc pewnie z terminem juz bysmy nei dali rady ale chce wiedziec jak to wyglada :-)
Ja mogę jeść tak samo jak Sarenka, lody,ciastka czekoladki i taką ostrą pizzę. No uwielbiam.:-) Ale faktycznie jak się teraz zaczął sezon truskawkowy, to z kolei do tego jeszcze tylko śmietana i czekolady może nie być.
Tak samo sałatki owocowe,najlepiej z bitą śmietaną. KOCHAM!!! I te mrożone Danonki...pamiętam jak byłam mała,to strasznie takie uwielbiałam i w zasadzie zastanawiam się czemu nie mam ich jeszcze w zamrażarce.:-)
A kościelny jak dzidzia będzie już miała ze 2 latka, bo marzy mi się ładne weselicho, a na razie szkoda nam na to kasy... wolimy wydać to an dzidzie i ewentualny samochód bo bardziej teraz się przyda... i u mnie cywilny to będzie tylko obiadek. a sukienka błękitna zwykła zwiewna bawełniana taka bez ramiączek. bez szaleństw
Ale tak nam się jakoś zachciało teraz tego cywilnego.. taki spontan 

A jakbym już pojechała, to pewnie przy półce ze słodyczami by mi się ich odechciało :-) Ostatnio nie mam na nic ochoty, w sumie mogłabym jeść tylko gotowe sandwiche
A już od owoców i warzyw liściastych mnie odrzuca, chociaż wcześniej mogłam je jeść kilogramami.