U nas dzisiaj było tak pięknie, że aż się nie chciało do domu wchodzić, niestety do tej pięknej pogody dołożyła się też temperatura i powiem Wam, że nie wiem jak to będzie jak się zrobią upały

Ja dzisiaj trochę pospacerowałam i czułam się naprawdę ciężka
ja pierwszą ciążę przechodziłam w zimowych misiacach, więc upały mi nie zagrażały

a że ogólnie bardzo lubie słoneczko i ciepełko to myślałam, że i ciążę w lecie jakoś zniosę, ale chyba sie przeliczyłam

bo jednak te upały chyba nie będą mi słuzyły, bo dzisiaj tez juz nie czułam sie konfortowo

a co będie przy większych upałach

dobrze, że w domku będie przyjemnie

a spacerki tylko iweczorkiem, albo najlepiej rano, zanim sie jeszcze nagrzeje
Calineczko my tez mamy date slubu na obraczkach jakoby nikt jej nie zapomnial

do tego ja mam mezusia imie a on moje;-)

:-)
to tak samo jak my ....
mam jeszcze pytanie z innej beczki czy ktoras z Was jeszcze NIE ROBI zakupow dla maluszka, pytam o mamy juz z 1 dzieciatkiem...bo ja nic totalnie poza symbolicznym smoczko mam po malej ale glownie sie boje bo za wczesnie a u mnie ciagle cos sie dzieje i czekam i nie wiem czy dobrze robie ale 3 wozki w piwnicy, lozeczko tez (brak materaca jedynie), przewijak, wanna i czesc ciuszkow rowniez brak kosmetykow butelek smoczkow i najmniejszych rzeczy :-)
ja na dzień dzisiejszy też jeszcze nie robiłam nowych zakupow dla malenstwa

w sierpniu pozbieram tylko swoje ubranka po Kacperku, ktore ma moja siostra i koleżanka i dopiero chyba wtedy zaczne kompletować wyprawkę, na chwile obecną tylko oglądam sobie bajery na allegro, takie jak wózek, leżaczek, stojak pod wanienkę ....

na sierpień planujemy jeszcze małe malowanie dużego pokoju i dopiero wtedy zaczne oganizować koącik dla maleństwa, bo początkowo tez będzie to tylko kącik w naszej sypialni
cayoo- ja tez z Poznania:-) a gdzie zamierzasz rodzic???
moja koleżanka w maju rodziła w Św. Rodzinie i była zadowolona i tez się zastanawiam nad tym szpitalem ( bo ja tez z Poznania), tymbardziej, że mieszkam na Grunwaldzie i M miałby blisko

sąsiadka w marcu rodziła na Lutyckiej, i musze sie wybrać do niej na wywiad, bo jakos wcześniej nie było okazji porozmawiać ................