Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dzis odbieram glukoze, jak pisalam nie chcieli mi jej zrobic wiec zrobili sam cukier i mialam 97, teraz zobaczymy...
Syla - ja od poczatku slodycze i nie moge sie pochamowac :-( potrafie wstac w nocy o 3 i kostka czekolady ciasteczka na kolacje budyn bo nie zasne a w torebce jakis grzes czy cos...a jak urodzilam Wike to te ostatnich 6 lat prawie nie jadlam wcale bo nie lubie :-)

;-)ale np jak chodzilam z Olivierkiem to az mnie odrzucalo od slodyczy, mdlilo i wogole bleee takze znowu jakis wyjatek
;-)
:-)mezus dzis w domku bo w Belgii swieto wiec musze mu troche dogodzic, bo w czwartek wyjezdzam na miesiac nie bedzie mial mu kto piec
:-(;-)ciśnienie z 'najgorszym' przypadku 120/80a tak to 100-110 /50-60, chociaż przez ostatnie 3 dni bolała mnie strasznie głowa.. ledwo co się z łózka ruszałam... a w ciśnieniomierzu mi baterie padły i po nadmuchania się wyłącza.. muszę kupić dziś nowe
Kroptusiu wyniki beda dobre , zobaczysz;-)
Jesli chodzi o slodycze to cos w tym jest o czym mowila mi tesciowa, ze na syna zajadala sie czekoladkami i innymi slodkosciami, ja teraz tez sie zajadam, moglabym je jesc caly czas;-)ale np jak chodzilam z Olivierkiem to az mnie odrzucalo od slodyczy, mdlilo i wogole bleee takze znowu jakis wyjatek
;-)
Uciekam wylaczyc ciascio, bo upieklam jablecznik:-)mezus dzis w domku bo w Belgii swieto wiec musze mu troche dogodzic, bo w czwartek wyjezdzam na miesiac nie bedzie mial mu kto piec
:-(;-)
Caluski wrzesnioweczki;-)
i napchałam się jak nie wiem,a tu już babcia obiad szykuje.
Kupiła mojej mamie do tych Niemiec kiełbaski wiejskiej, nie mogłam się oprzeć,żeby nie spróbować. :-)
Będę spała w samolocie. 

niedawno mi Misiek kupił w spożywczym obok nas.. ale już nie mają :-(