Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja się też pochwalę że dziś robiłam zupkę krem z brokułów, zupka pyszna ale oparzyłam rękę :-( i piecze :-( ostatnio cokolwiek robię do jedzonka to wychodzę z kuchni pokiereszowana. Też tak macie?
Kurczę tylko boje się, żeby nie przesadzić z tym wszystkim- nie mam pojęcia ile czego potrzeba, tak aby dziecko ponosiło ubranka chociaż kilka razy..
GRATULACJEhej kochane dziś byłam na usg dzidzia od razu rozkraczyła nózki i będzie synek!!)))) pozatym wszystko z dzidzią bardzo dobrze
pozdrówka::*::
Alex - a ja z kolei nic kwaśnego wcisnąć w siebie nie mogę - mimo tego, że byłam do tej pory zagorzałą fanką kiszonej kapustkiDelektuje się ćwierć kilo kiszonej młodej kapusty.Nic mi więcej do szcześcia nie potrzeba. Hehe:-):-)
Zastąpiłam ją teraz czekoladą

Eli - leż! leż! leż!!!!!! I stosuj się do zaleceń lekarza!Anek29 to dziwne, że masz nie brać magnezu... ja jak powiedzialam dzis o twardnieniu brzucha to zwiększył mi dawkę i zabronił z łóżka wychodzić gin... a to już 26 tydzień...
no i syla28 dołączam się do mega leżących... do tej pory byłam wypoczywająca, ale gin powiedział, że teraz warzywka gotowane bez soli, leżeć leżeć leżeć! mam zrobić badania... mocz, morfologia, kreatynina i obecność bialka w moczu... ale powiedział, że obrzęki mam kosmiczne i jeszcze troche a wyląduję w szpitalu jak się nie będę stosować :-(

A ja Ci życzę siłek i wytrwałości:-)hello.
ja tylko na sekundkę bo spadam zaraz robić podwieczorek dla moich bobów budowniczych.
Widzę że te skurcze to naprawdę daja w kość. Mnie boli w podbrzuszu tak jakby na okres ( miałam leżeć, ale naprawdę teraz nie mam jak, choć staram się odpoczywać jak najwięcej). Ale mimo wszystko nie są to takie bardzo bolesne bóle jak Wy opisujecie. Dziewczyny czy to normalne w tych miesiącach ciąży że już tak pobolewa?

Czeka mnie niebawem badanie z glukozą i coraz bardziej się boję, też mam ostatnio chcice na słodycze
A o żurawinie też czytałam, że świetnie odkaża drogi moczowe i ogólnie jest oczyszczająca
Wiecie dziś wyczytałam, że czerwiec ma być najcieplejszym miesiącem od paru lat, podobno temperatury mają się trzymać 35stopni, czy my to przeżyjemy????Eli88 i Syla28 odpoczywajcie dziewczynki, trzymam kciuki za Was