reklama

Wrzesień 2009

U nas też dzisiaj pogoda taka sobie. No i najważniejsze jesteśmy po USG. Będzie dziewczynka. Ha, ha, ha... druga:-)

U nas dzis sloneczke pieknie swieci, w koncu:-p:tak:
GRATULUJE CORECZKI:tak:

nudziło mi się i przymierzyłam moją sukienkę... :baffled: ja nie biorę ślubu już nie chce :-( wyglądam koszmarnie a co to będzie za miesiąc :-( któraś z was pisała o leginsach tunice i szpileczkach na cywilny... może się skusze na taką propozycje... hmm

Eli spokojnie na panikuj, bedzie tak jak pisze Princi, bedziesz cudnie wygladala zobaczysz;-)nie stresuj sie tak:tak: hehe mi to latwo sie mowi, ale ja wiem co przezywasz:tak:

reklama
Fredka GRATULACJE!!!
Jak dla mnie dwie siostry to jedno z dwóch idealnych połączeń. Drugie to starszy brat i młodsza siostrzyczka. Na to drugie jeszcze mam szanse dla mojego dzidziulka:-):-):-)

Witajcie, ja już też po porcji truskawek:-):-):-) i jeszcze zapas zakupiony do domciu, będzie jak znalazł ze śmietanką i cukrem:-) U nas już truskawki za 7.50zł można kupić więc luz można powoli się objadać. Zresztą nie palę, nie piję to mogę jeść:-):-):-)

Witam kochane, u mnie dziś jakiś kiepski dzień, własnie zaliczyłam kibelek (czuję nieprzyjemny powrót do przeszłosci), wzięłam nospę na pusty żołądek głupia, wiec teraz śniadanko i inne smakołyki wylądowały w kibelku.
Fredka gratuluję, moja siostra i wiele znajomych mają dwie córeczki, wspaniałe połaczenie, ja też miałam cichą nadzieję, ale będzie parka, tez dobrze:), poza tym wiele znajomych zachwala połaczenie starszej siostry i młodszego brata, bosynusie wtedy bardziej grzeczni i ułożeni, ale czy ja wiem:) to chyba i tak wszystko zależy od rodziny.
Eli, spokojnie, śłicznie napewno będziesz wygladała, no i nie przejmuj się, to najpiękniejszy stan jaki może być, a ubiór to tylko będzie dodatek!

Bardzo dziękuje!!

U nas truskawki są jeszcze drogie. Przynajmniej 10 zł. Ale ja za to już połknęłam młodą kapustkę. Mniam, mniam.... :-)

co do żurawiny to ja kupilam suszoną w paczce za ok.4 zeta. na dzbanek wody wspypalam ok.pół paczki, troche mniej i zalalam wrzątkie, ona tak fajnie napęczniala i jest jak świeza. po paru godzinach super napój,
a mnie nerka napieprza od rana, chyba bede dzwonic do gina...wrrrr
mąz o 7 rano polecial po truskawki, 14 zeta za kg ale słodkie:-)
Syola mnie też nera boli. Byłam już u ogólnego dała mi skierowanie do urologa na posiew i na usg nerki i jak coś skierowanie do szpitala. Teraz troche lepiej, no aby wytrzymac do srody i w srodę się okaże co i jak bo mni to boli cały bok prawej strony(tam gdzie mam zastój)

reklama
Fredka GRATULACJE!!!!!
A wszystkim cierpiącym mamusiom życzę dużo zdrówka.
Ja już po prostu zdycham z tej duchoty a jeszcze do 15.00 muszę siedzieć w pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry