reklama

Wrzesień 2009

FRDKA gratuluje córeczki:-)

no to teraz kto na prowadzeniu na wrzesniówkach? panie czy panowie??

ja pospalam troche, zjadlamzrobiony przez mezusia obiadek i teraz czekam az sie zrobi mmiejsce w brzuchu na truskawki. pogoda dzis u nas do kitu, pada i pochmurno.
ja jestem śnięta jak ryba.mala też spi bo sie nie wierci.moze po truskawkach sie obudzi;-)

eli ja bralam ślub w 23 tyg ciąży i brzuch mialam ogromniasty,ale mialam białą suknie i uwazam ze pieknie wyglądalam wiec nie panikuj będzie super:-) makijaz i fryzurka robią swoje:-)

sarenka no wlasnie mnie tez cały bok boli.szczególnie prawy. i tam mialam wlasnie powiększone cos tam. odmiedniczkowe zapalenie nerek.

Ostatnia edycja:
reklama
Fredka gratulacje u mnie to bylo tak ze na poczatku myslalam tak jak M ze moze fajnie byloby miec parke ale ostatno na usg gin sklanial sie przy drugiej dziewczynce ale taki byl nie pewny ze ja dalej nie wiem ale cos czuje ze faktycznie tez Jagodka bedzie miala siostrzyczke nawet tak fajnie siostrzyczki w nieduzym odstepie wieku, bardzo bym chciala wychowac swoje dzieci na kochajace sie rodzenstwo. Ja truskawy wcinalam wczoraj u nas za 8 zl kg boze jak ja czekalam na swieze truskawki Od stycznia mam na nie zachcianki i M biegal po sklepach za mrozonymi.... moje najsmaczniejsze owoce. A u nas dzis burza ma byc juz nawet grzmi ja sie ciesze bo tez upal doskwiera a wszedzie mam daleko i mieszkam na 4 ostatnim w bloku pietrze i nie mam rolet tylko liche zaslonki jest naprawde goracooooo

u nas burze byly wczoraj i przed wczoraj w nocy a dzis pochmurno i pada i tylko 16 stopni.i dobrze bo sie nie męcze.ale pzez tą pogode to tylko spac...
nie dogodzisz ciężarnej;-)

Ja kupilam dzis pol kilo truskawek za 2,50 euro, sa przepyszne i cudniee pachna:tak::-)

No i jednak nie wytrzymalam, musialam zjesc ogoraska:-pwlasnie wrocilismy z polskiego sklepu:-)rany jakie poslkie rarytaski:tak:dopadlam sie najpierw do ogorkow kiszonych a potem zjadlam poczka :-)moj synus natomiast dopadl sie do kaszanki:-D:-D:-Di powtarzal ze jest pycha:tak:dokupilismy kielbaski wedlinki chlebek oczywiscie, no nareszcie zjem kolacje ze smaczkiem:tak::-)

naczytałam się o tych waszych truskawkach i sama poszłam do sklepu i zjadłam prawie kilogram :tak: za całe 6,50 zł :-)

a jutro ślub koleżanki - będę starszą :-D:-D

ja zjadlam dzis kg i narazie wystarczy:-)
pospalam znowu troche, ale slonce wyszlo i zrobilo sie w chacie upalnie..
mala chyba próbuje fiknąc na inn pozycje bo wierci sie niemiłosiernie:-)

a tu cisza, gdzie wy latacie/? wiekszosc miala wypoczywac;-)

ja jestem i czytam czytam.. i nie mam nastroju na nic dziś :-( jadlam ser panierowany w sosem sweet chili i był pyszny, ale i tak nie poprawil mi humorku... mam humory jak baba w ciąży :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry