Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakoś trzeba będzie. Osobiście wolę żeby upały były w czerwcu a lipiec i sierpień deszczowy i chłodny bo im później tym upały bardziej będą dawać w kość.Wiecie dziś wyczytałam, że czerwiec ma być najcieplejszym miesiącem od paru lat, podobno temperatury mają się trzymać 35stopni, czy my to przeżyjemy????
Poza tym to przez kika ostatnich lat tak było że czerwiec był upalny a od połowy lipca do połowy sierpnia deszcze i brzydka pogoda.
I jeść częściej, ale małymi porcjami, bo mi waga skoczyła
A i tak staram się nie objadać :-( Fatalnie się czuje w swoim ciele w czasie ciąży pod tym względem :-( Ale za to kopanie bejbika jest superowe

Ja też tak wolę. Właściwie, to super by tak było, bo załapałybyśmy się na prawdziwe lato, ale nie w tym najbardziej męczącym dla nas okresie ;-)Jakoś trzeba będzie. Osobiście wolę żeby upały były w czerwcu a lipiec i sierpień deszczowy i chłodny bo im później tym upały bardziej będą dawać w kość.Poza tym to przez kika ostatnich lat tak było że czerwiec był upalny a od połowy lipca do połowy sierpnia deszcze i brzydka pogoda.