Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moje wyniki: na czczo 85, po godzinie 160. gin powiedział że są złe i idę na wizytę - zobaczymy co dalej - czy to już cukrzyca czy skończy się tylko na dietce? Jestem w stanie zrezygnowac ze słodyczy które uwielbiam bo wiem że sa niezdrowe, herbaty nie słodzę ale ciekawe jak to jest z owocami - tak czekam na truskawki, wisienki i agreścik. Wczoraj ugotowałam kompot z rabarbaru z malutkim dodatkiem cukru - pycha.Odebrałam dziś wyniki glukozy, na czczo 90,1 a po 1h 170,8
W przyszłym tyg idę do gina więc dowiem się co dalej![]()
koreczki to podstawa, mozna tu tworzyc do woli, łosoś faszerowany jakąś pastą twarożkową, jajka faszerowane pieczarkami, szparagi (trzeba korzystać bo niedługo się skończą), sałatki.co mozna przygotowac do jedzonka bo bedzie nas okl 10 osob, a nie chce gotowac obiadow itp tylko takie bankietowe przekaski, zebym sie nie narobila a zeby smakowalo wszystkimmacie pomysl?
Ja w polu widzenia mam 2-5 więc chyba spoko. Dobrze, że wystarczy coś łyknąć i będzie ok :-) A o bakteriach nic nie piszą.gosiacy, ja miałam 500 leukocytów miesiąc temu. I zalegające całe pole widzenia. Dostałam antybiotyk na to- Monural. To taka saszetka, którą trzeba wypić na noc. A jakieś bakterie Ci wykryło?
A ten antybiotyk pomógł, odebrałam wczoraj wyniki i jest ok. Leukocytow brak.