Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A on przyjmuje tylko we czwartki,więc muszę tydzień czekać.
Łapie mnie tak coraz częściej,a ja nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić.
Wiem,że okropnie zrzędzę,ale mam taki dzień dzisiaj. Idę po truskawki. One mi zawsze poprawiają humor. 
Ojej to wyniki faktycznie nie najlepszeMoje wyniki: 106 na czczo (a nie jadlam 12 godzin przed badaniem), 220 po godzinie od wypica glukozy (byla smaczna, o smaku czarnej porzeczki, chociaz cos)), 187 po 2 godzinach. Tak wiec wszystkie wysokie. Jestem ciekawa co jutro powie diabetolog. A tak sie cieszylam na owocowe lato...:-(!
ale z owocowego lata nie musisz rezygnować, też mam cukrzycę i pani edukator w szpitalu mówiła ze owoce (poza bananami i winogronami) powinno się jeść w małych ilościach 2-3 razy dziennie, mi po truskawkach wcale nie podnosi się cukier więc jem do woli
też nie znoszę białych ścian, musi być kolor a najlepiej czuję się w żółtych i zielonych pomieszczeniach.W tym nowym mieszkanku są właśnie białe ściany a ja takich nienawidzę i bedę musiała m, pogonić do malowanka jeszcze pzred porodem.;-)

Romcia zawsze myślałąm, ze przy blizniakach to waga szybciej rośnie, a tu widzę, że wygląda to całkiem jak i u mnie;-)Tylko, że ja mam stwierdzoną jedną Dziewczynkę, nie dwie ( a może lekarze się mylą u mniehi hi)W ogóle to nawet nie mogę sobie wyobrazić jak one dwie się mieszczą, u mnie jedna dzidzia się tak rozpycha.... Pozdrawiam i życzę dużo zdróweczka
Kroptusiu jak Ty się czujesz??

A co jest przy 3 albo jak kobieta ma więcej ...Gratki na 100dniówkę!ja dopiero za 10 dni...
.Chciałabym też wiedzieć ze wzg.na kolory wózka i łóżeczka bo jak synek to przecież różowego nie kupię...Ciekawska jestem strasznie!
U mnie na 95 proc dziewczynka, ale juz ja im nie wierze, po tym jak w pierwszej ciazy mial byc chlopak a na porodowce dopiero okazalo sie,ze dziewczynka... anoz te 5 proc to fakktycznie jak 5 ostatnich minut meczu ...