myha skoro zostałaś wypisana ze szpitala to widocznie lekarze uważają, że te bakterie spokojnie można leczyć w domku, zawsze to w zaciszu domowym lepiej a Ty się już tak nie przejmuj, sama widzisz, że sytuacja z torbielami sama się wyjaśniła, będzie dobrze

;-)
eli88 na tym etapie ciąży mogą się pojawić skurcze Braxtona ale musisz na siebie uważać i jak najwięcej polegiwać w łóżeczku, trzymam kciuki;-);-)
kizi witaminki dla kobiet w ciąży typu feminatal mają w sobie żelazo, ale w bardzo małej dawce i kobiety często musza przyjmować żelazo dodatkowo z powodu niskiej hemoglobiny, ja np tak mam od jakiegoś miesiąca

naftanalek trzymaj się , na pewno zwalczysz tą bakterie a jutro na pewno będzie lepszy dzień, niekiedy tak mamy, że wszystko nas wyprowadza z równowagi, ale zobaczysz wszystko będzie ok

Kroptusia żadna ze mnie lekarka, ale powiem szczerze, że Twoje stopy przypominają mi bardzo moje jeszcze sprzed miesiąca, niestety w moim przypadku to atopowe zapalenie skóry, którego nie potrafili mi zdiagnozować trzej lekarze dermatolodzy, na szczęście trafiłam do świetnej dermatolog i ona w końcu się poznała a alergię dostałam nagle w wieku 25lat z dnia na dzień!!W moim przypadku napuchnięte nogi i do tego wysypka pojawia się szczególnie w momentach stresu, zdenerwowania, jeśli przebywam w pomieszczeniach klimatyzowanych, jeśli jest gorąco lub bardzo wietrznie i takie czynniki na pewno mają wpływ na wysypkę w przypadku atopowego zapalenia skóry, przeanalizuj sobie czy np nie występuje ona właśnie pod wpływem jednego z tych czynników!!Mnie przepisała dermatolog maść z hydrocortizonem i po wysypce nie było śladu na drugi dzień!