calineczka76
Fanka BB :)
Dziewczyny ale sie usmialam z tych zabobonow
:-)
Ja w zadne nie wierze - bo ja wierze w Boga a nie w zabobony i takie tam inne ,
Co do chrzestnych to powiem na wlasnym przykladzie ze czasem lepiej miec chrzesnych znajomych niz rodzine
, moze to prawda ze znajomych nie widzisz tak czesto ale za to nikt niczego nie wypomina 
, a chrzest u mnie bedzie gdzies 2 miesiace po narodzinach - i uwazam ze to jest kazdego prywatna sprawa , czy po roku czy po dwoch miesiacach , ;-)
ELI - ty to sie masz z ta rodzinka , ilez Ty sie musisz nasluchac......
, ja bym chyba nie dala z nimi rady - a Ty dzielna jestes nieslychanie 
:-)Ja w zadne nie wierze - bo ja wierze w Boga a nie w zabobony i takie tam inne ,
Co do chrzestnych to powiem na wlasnym przykladzie ze czasem lepiej miec chrzesnych znajomych niz rodzine
, moze to prawda ze znajomych nie widzisz tak czesto ale za to nikt niczego nie wypomina 
, a chrzest u mnie bedzie gdzies 2 miesiace po narodzinach - i uwazam ze to jest kazdego prywatna sprawa , czy po roku czy po dwoch miesiacach , ;-)ELI - ty to sie masz z ta rodzinka , ilez Ty sie musisz nasluchac......
, ja bym chyba nie dala z nimi rady - a Ty dzielna jestes nieslychanie 
Nic dodać nic ująć, tylko się stosować :-)
I oznajmiła,że mnie zatrzymują na obserwację. Rano lekarz na obchodzie myślał,że mam skurcze,na co go poinformowałam,że nie mam. Powiedział tylko "aha" i wyszedł. To się wkurzyłam jak nie wiem,polazłam do łazienki i co się okazało? Że mam w środku jakieś otarcie czy rankę,dość głęboką,m to podrażnił i dlatego cała afera.Poszłam do lekarza z tym, po 3 godzinach łaskawie mnie zbadał i stwierdził "oooo rzeczywiście...jak to możliwe,że wcześniej nikt nie zauważył". Ano właśnie. Byłam wściekła jak osa,wypisałam się na życzenie i pojechałam z m na wieś,do Jabłonki,do naszych współlokatorów i spędziłam wspaniały weekend.:-)
)) I ja się uśmiałam z tych zabobonów