kizi
Fanka BB :)
hej wrześnióweczki:-)ja dzisiaj też mialam wizyte u lekarza w sumie nic ciekawegfo sie nie dowiedziałam:-(cukrzycy ciążowej nie mam bo ostatnio miałam test i dziisaj były wyniki i wszystko w normie,usg mi nie zrobili bo jak to lekarz powiedziałam mialam miesiac temu i teraz nie potrzeba (widać że w Irlandii też recesja hihi) zrobił mi tylko ktg chyba przez 30 sekund i po wszystkim
nastęna wizyta za miesiąc
a co do jedzenia to ja w sumie nie mam zachcianek ale zawsze mam tak że po śniadaniu,obiedzie czy kolacji musze zjeść coś słodkiego najlepiej batonika
zauważyłam też że ostatnio trochę szybciej tyje narazie mam 9 i prawie pół na plusie.
aha i jeszcze jedno dzisiaj mi sie coś przypomniało apropo zabobonów
jak urodziłam syna to jak przyszła do nas moja babcia w odwiedziny to przyniosła 1 kg CUKRU co by synek miał słodkie życie hihi nie powiem cukier sie przydał ale ciekawe co z tym słodkim życiem

nastęna wizyta za miesiąca co do jedzenia to ja w sumie nie mam zachcianek ale zawsze mam tak że po śniadaniu,obiedzie czy kolacji musze zjeść coś słodkiego najlepiej batonika

zauważyłam też że ostatnio trochę szybciej tyje narazie mam 9 i prawie pół na plusie.
aha i jeszcze jedno dzisiaj mi sie coś przypomniało apropo zabobonów

jak urodziłam syna to jak przyszła do nas moja babcia w odwiedziny to przyniosła 1 kg CUKRU co by synek miał słodkie życie hihi nie powiem cukier sie przydał ale ciekawe co z tym słodkim życiem

U mnie też prawdopodobny wcześniejszy termin, może też ok 15 sierpnia, ale to ze względu na tą moja macicę
Dużo się okaże na kolejnej wizycie 31 lipca, no chyba że się będę wcześniej źle czuła, oby nie