Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Michasia...przecież My wszystkie ciężarówki jesteśmy najpiękniejsze na świecie. Ja na razie bardzo mało przytyłam ale ponieważ jestem dużą dziewczynka to staram się pilnować. Ale jak tutaj się bardzo pilnować jak chęć na coś słodkiego jest tak silna, że aż na miejscu wysiedzieć nie można i płakać się chce 
I w sumie dobrze się czuje w ciąży i całkiem nieźle się trzymam a bardzo się bałam , że zamienię się w wielka tocząca kulkę

I w sumie dobrze się czuje w ciąży i całkiem nieźle się trzymam a bardzo się bałam , że zamienię się w wielka tocząca kulkę

a wazy już UWAGA 2709 g w 34 tc
już nie wspomnę ze jak mój M wychodzi spod prysznica to jest mokry cały dywanik i ze 3 reczniki
koszmar........ ale jak ja wpadne w szał i nawijam jak katarynka to on nie moze mnie słuchac i sprząta:-) czasami nawijam od 7 rano bo zostawia taki majdan ze rano mozna pasc na zawał. Poprostu super widok z rana..... butelka po piwie, pestki, miska po zupce chińskiej, wykałaczki, skatpetki, spodnie, koc porozrzucane poduszki itp. wrrrr az sie we mnie gotuje