Moltizerka
Mamusią być
Wszystkim goraco daje popalic mi tez dzis z rana wybralam sie na badanie krwi z moja mala w wozku i z kolezanka, w drodze powrotnej z centrum stawalysmy w kazdym najblizszym cieniu, i w sumie calkiem niedaleko domu bylysmy wstapilysmy jeszcze do sklepu bo w lodowce swiatelko tylko swieci, i tam byl punkt kulminacyjny zaczelo mi sie na maksa robic slabo zaplacilam przy kasie i usiadlam kolo kolezanki na murku w sklepie bo tak fajnie chlodno ale czulam ze goraco tylko sie poskladalo na to ze mi bardzo slabo a wszystko i tak wyszlo przez zoladek bo mnie co jakis czas pobolewal i chyba sie dzias troszke rozregulowal, wiec zadzwonilam po znajomego z autem i przywiozl nas do domu i mi wszystko przeszlo, a pani ekspedientka na kasie mowi ; zeby nam tylko pani nie zaczela rodzic tutaj, heheh smiac mi sie chcialo chyba od razu bym im tam nie urodzila po paru niewyraznych minach dobrze by bylo tak rodzic 

. A jeśli chodzi o nogi właśnie, to zauważyłam, że naczynka mi pękają. Zaczynam przypominać babcię
...
Muszę kupic kołdre, poduszki i dokupic pare garów:-) bo nam ze 3 hehe taka kucharka ze mnie
fakt, ze całkiem niedawno się przeprowadzałam więc generalnie wszystko jest jeszcze pięknie na swoim miejscu ale myślę, ze za jakiś czas na własnej skórze poczuje to o czym tak teraz intensywnie piszecie.
. Jeśli chodzi o puchnięcie to ja ostatnio będąc w szpitalu dowiedziałam się że nie można tego lekceważyć, więc uważajcie> lekarz kazał mi pić 2,5 litra płynów- a ja nawet litra nie mogę
To również może być obiaw zatrucia ciążowego lub złej pracy nerek naszych albo maleństwa.