Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja sie czuje super swietnie ! Dopiero teraz mam wrzaenie tak naprawde,ze "rosne" i jest mi z tym swietnie ! Ostatnia moja haleczka hyhy do spania tak sie skurczyla.. ze tyleczka mi nie zakrywa no ubaw znow byl po pachy ! tylko noga cos mnie boli.. i tak kustykam I wiecie co !~nie mam apetytu wcale... To normalne ?
O, normalne chyba hehe Elunia, no ja wczoraj malo co lodowki nie rozmrozilam, bo co chwilka podchodzilam otwieralam.. a moze to, a moze to.. i ble.. wszystko mi sie smierdzi ! W ogole czuje sie jak na poczatku ciazy.. Moj maz ostatnio robil salatke z curry na imprezke i myslalam,ze padne.. i po mielonych i schabowych i tzatzyki i o jejku... jakos mnostwo tego.. i nie jem bo mi wszystko "nie pachnie "
mi tam nic nie śmierdzi ;-) po prostu w ogóle nie mam chęci na jedzenie... ostatnio nawet mniej pije... upały są a mnie coraz mniej suszy nie wiem co to się ze mną dzieje ...
Ja nie wiem Kobietki jak wy to robicie ze nie macie apetytu ? ja ostatnio sie wazylam u lekarza waze 67,5 kg z Jagodka przed samym porodem wazylam 72 takze pewnie i tej ciazy dobije do magicznej siedemdziesiatki ale apetyt mam nieziemski az sie wszyscy dziwia bo pochlaniam okropne ilosci Elunia1609 oj oj z jedzeniem to moze nie tak bardzo ale pij Skarbie ile mozesz nawet jak ci se nie chce pic, bo przed porodem duzo wody nam potrzeba w organizmie i on sobie bedzie ja zatrzymywal na wysilek porodowy.
princi heh to faktycznie jakos ci sie wrocily smaki z poczatku ciazy, mi to na poczatku tej ciazy to M wozil z UK moje ulbione smarowidelko tostowe MARMITE wszyscy uciekaja od tego z daleka a ja co wieczor na kolacje po 3 tosty z maselkiem i Marmite
a co to jest wogóle?? domyślam sie że jest to jakiś krem na kanapki ale jak to smakuje??
a ja sobie was tak podczytuje bo laptopa mam w kuchni;-)zupa pomidorowa juz ugotowana i ciasto sie piecze w piekarniku (bedzie biszkopt z truskawkami przekładany śmietana) a jaka synus miał radoche że mógł miksowac, wrzucac marchewki do zupy itp.
teraz tylko musze poodkurzać i mam wolnebedziemy sie bawić autkami