No kroptusiu wspólczuję, uważaj na siebie.
Ja też nie mam apetytu, ale myślę że to przez te upały i zmęczenie. Nie mogę osttanio odpocząc, porządnie się wyspać chodze już jak cień człowieka, nie wiem jak to będzie po porodzie jak już czuję się wyczerpana. Muszę chyba wziąść wolne chociaż 2 dni na leniuchowanie ale teraz rodzice wyjechali, bratowa na urlop czyli nici z mojego leniuchowania ktoś musi prowadzić rodzinny bizness.
Ja też nie mam apetytu, ale myślę że to przez te upały i zmęczenie. Nie mogę osttanio odpocząc, porządnie się wyspać chodze już jak cień człowieka, nie wiem jak to będzie po porodzie jak już czuję się wyczerpana. Muszę chyba wziąść wolne chociaż 2 dni na leniuchowanie ale teraz rodzice wyjechali, bratowa na urlop czyli nici z mojego leniuchowania ktoś musi prowadzić rodzinny bizness.
A ja chyba jedna z ostatnich... i sie nie zdziwie jak znow przenosze.. 

dostalam oficjalnie pismo ze od stycznia dostalam podwyzke w zwiazku z czym bylo placone wyrownanie za 6 mc a ja nie dostalam kasy fizycznie bo MI SIE NIE NALEZY bo jestem na l4...PARANOJA I DYSKRYMINACJA...ale pismo podpisane przez szefa i owszem oficjlnie ze mi zwiekszaja zasadnicza...ktorej nie dostane poki nie wroce do pracy a nie wroce bo mnie tam nie chca!!
Marmajt a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj bleeeeeeee... tego nie da się lubieć
ja zdecydowanie kocham
Trzymam kciuki za te malenstwa