reklama

Wrzesień 2009

No kroptusiu wspólczuję, uważaj na siebie.
Ja też nie mam apetytu, ale myślę że to przez te upały i zmęczenie. Nie mogę osttanio odpocząc, porządnie się wyspać chodze już jak cień człowieka, nie wiem jak to będzie po porodzie jak już czuję się wyczerpana. Muszę chyba wziąść wolne chociaż 2 dni na leniuchowanie ale teraz rodzice wyjechali, bratowa na urlop czyli nici z mojego leniuchowania ktoś musi prowadzić rodzinny bizness.

reklama
Kroptusia Ty chyba bedziesz jedna z pierwszych ktore sie tu swoim malenstwem pochwala co ? :rofl2: A ja chyba jedna z ostatnich... i sie nie zdziwie jak znow przenosze.. :sorry:

u mnie bóle krzyżowe od kilku dni.. będę musiała się ginowi "pochwalić".

Dziewczyny znajoma leży w Krakowie (rodziła wcześniaka) i podobno urodziła się dwójka dzieci (nie bliźnięta tylko zupełnie obce dla siebie dzieciaczki), wcześniaki i ważą po ledwie ponad 400gram!!! i żyją już którąś z kolei dobę i podobno z dnia na dzień radzą sobie coraz lepiej!!! :szok:

Dziewczyny ja mam dosyć!!:( znowu wyszedł źle posiew z wymazu z szyjki dalej ta dziadowska klebsiella pneumoniae:( Czyli szpital tak jak mój dr mi mówił. Jutro jeszcze nie będę mogła bo muszę się stawić w pracy przez piep..... kadrową w budżetówce:( Czuję się jakby ktoś jakieś fatum na mnie rzucił od poczatku ciąży coś.
Dziewczyny lepiej róbcie posiewy aby naszych maleństw niczym nie zarazić

Dziewczyny ja mam dosyć!!:( znowu wyszedł źle posiew z wymazu z szyjki dalej ta dziadowska klebsiella pneumoniae:( Czyli szpital tak jak mój dr mi mówił. Jutro jeszcze nie będę mogła bo muszę się stawić w pracy przez piep..... kadrową w budżetówce:( Czuję się jakby ktoś jakieś fatum na mnie rzucił od poczatku ciąży coś.
Dziewczyny lepiej róbcie posiewy aby naszych maleństw niczym nie zarazić

A gdzie mozna taki posiew zrobic, normalnie w szpitalu czy jak?? Trzeba miec skierowanie bo mi nic gin nie mowil :-(Co do budzetowki dzis tez klne na potege:crazy::angry::no: dostalam oficjalnie pismo ze od stycznia dostalam podwyzke w zwiazku z czym bylo placone wyrownanie za 6 mc a ja nie dostalam kasy fizycznie bo MI SIE NIE NALEZY bo jestem na l4...PARANOJA I DYSKRYMINACJA...ale pismo podpisane przez szefa i owszem oficjlnie ze mi zwiekszaja zasadnicza...ktorej nie dostane poki nie wroce do pracy a nie wroce bo mnie tam nie chca!!

Molti :eek: Marmajt a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj bleeeeeeee... tego nie da się lubieć :eek:
hahahha ja marmite po prostu uwielbiam serio ale to odbilo sie tak na mnie dzielenie kuchni z rodowitym anglikiem
kizi marmite to cos czrnego o konsystencji miodu do smarowania goracych tostow produkuja to tylko w uk i mam ciagly tego niedosyt wciaz albo maz albo znajomi mi to transportuja, w smaku jest podobne zupelnie do niczego co znam, robia to z ekstraktu z drozdzy jest bardzo slone dlatego uzywa sie go tylko cienka warstwe motto przewodnie albo to kochasz albo nienawiedzisz :-D ja zdecydowanie kocham

Poczytalam was sobie no i troche sie dzialo;-)

Matka-ja jestem z Aberdeen i tez ciagle slucham o tej swinskiej grypie, do tego jeszcze dzis -znajomy dzwonil i powiedziala ze podobno na porodowce gdzie bede rodzic zarazili jakas ciezarna-swinska grypa-naprawde mam dosc - niech to sie juz skonczy

Kroptusia-tez mi sie wydaje ze to chyba ty pierwsza nam sie tutaj rozpakujesz-bo objawy przed porodowe juz konkretne;-)

eli88-jak zupelnie obce sobie dzieciaczki?? to dalej blizniaki tylko ze dwujajowe:-) I co ta znajoma nie wiedziala ze bedzie miala dwojke az do porodu-no to pieknie:laugh2: Trzymam kciuki za te malenstwa

zupa pomidorowa krolowala u mnie sobote i niedziele-dzis tylko resztka pewnie juz do wylania-ale byla pyszna-ja zawsze dodaje pomidory z puszki do pomidorowej-mniam mniam A dzis schabowe.
Na brak apetytu nie nazekam-ciagle cos musze pic lub jesc-starsznie mnie ciagnie na miesiwa, i paroweczki caly czas chodze do lodowki i wcinam frankfuterki

Moltizerka-marmite:-D nie przepadam, ale to ponoc albo sie uwielbia albo nie cierpi-widzialam kiedys taka reklame;-) mnie osobiscie juz zapach odrzuca;-)

reklama
hahahha ja marmite po prostu uwielbiam serio ale to odbilo sie tak na mnie dzielenie kuchni z rodowitym anglikiem
kizi marmite to cos czrnego o konsystencji miodu do smarowania goracych tostow produkuja to tylko w uk i mam ciagly tego niedosyt wciaz albo maz albo znajomi mi to transportuja, w smaku jest podobne zupelnie do niczego co znam, robia to z ekstraktu z drozdzy jest bardzo slone dlatego uzywa sie go tylko cienka warstwe motto przewodnie albo to kochasz albo nienawiedzisz :-D ja zdecydowanie kocham

dokladnie ta reklame mialam na mysli-hahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry