Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, normalne chyba hehe Elunia, no ja wczoraj malo co lodowki nie rozmrozilam, bo co chwilka podchodzilam otwieralam.. a moze to, a moze to.. i ble.. wszystko mi sie smierdzi ! W ogole czuje sie jak na poczatku ciazy.. Moj maz ostatnio robil salatke z curry na imprezke i myslalam,ze padne.. i po mielonych i schabowych i tzatzyki i o jejku... jakos mnostwo tego.. i nie jem bo mi wszystko "nie pachnie "![]()
mi tam nic nie śmierdzi ;-) po prostu w ogóle nie mam chęci na jedzenie... ostatnio nawet mniej pije... upały są a mnie coraz mniej suszynie wiem co to się ze mną dzieje ...
![]()
No mdlosci tez lekkie mialam jakies 2 dni... i tez mi sie to z porodem skojarzylo.. ale bez przesady, troszq wczesnie dzis.ja juz o tym pisalam z mc temu czy ktoras ma brak apetytu, mdlosci, mulenie ale bylo bez odzewu wiec zapytalam o to gina, dostalam tylko cos na mdlosci bo caly mc ledwo co dziubie...teraz zacza sie kolejny i wcale nie jest lepiej, zmuszam sie by wcisnac choc jogurt i na obiad cos skubnac ale czasem tak mdli ze nie jem tylko pije...Dzis doszly znow wymioty i biegunka, pamietam jak mialam urodzic W mialam takie objawy wlasnie ciagle mdlosci, mulenie, biegunke ale to jeszcze za wczesnie....za to kluje mnei w pochwie i ciagnie w dol, brzuch twardnieje masakrycnie
i salatka, pomidory ogoreczki smietanka 
. W ogóle temat nie do porównywania (oczywiście obietnica została już złamana, bo nie chciało mi się tych pomidorów gotować, bo leń jestem, ale z przecieru nie robiłam, i na pewno nigdy więcej nie zrobię. Pomidory z puszki doskonale przecier zastępują, a smak o niebo lepszy.)
)
Poza tym w lodówce mam światło i muszę czekać,aż m wróci z pracy i zrobimy zakupy. Nawet mleka nie mam,a musli czekają!!!! Cierpliwość to cnota..podobno...
Ale mam kompocik z wiśni,to sobie popijam.No mdlosci tez lekkie mialam jakies 2 dni... i tez mi sie to z porodem skojarzylo.. ale bez przesady, troszq wczesnie dzis.
To Was zaskocze teraz ! Ja mam na obiad bitki w sosie !i salatka, pomidory ogoreczki smietanka
![]()