Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogólnie to na dobry humorek nie narzekam

a do sklepu mi się nie chciało iśc....i zrobiłam krupnik
pychotka.... A teraz bede robic bułeczki drożdzowe z serem:-) tylko czekam az mąż wróci z pracy bo mam mi dokupic kilka rzeczy... mam nadzieje ze mi wyjdą bo bede je robic pierwszy raz

ja jeszcze wypoczywam na wsi u rodziców, jutro tylkona 2 dni wracam do Poznania a potem jeszcze 5 na wsi i już powrót do rzeczywistości czyli porządki po malowaniu, meblowaniu i już na dobre zabieram się, za przygotowania do narodzin .....

a dla Ciebie wytrwałosci do terminowego porodu
a sytuacji z pracy to współczuję 

;-)
Za to w sobotę byliśmy na 18stce brata mojego męża i było koszmarnie duszno, parno
Ja też jakoś ostatnio mam brak apetytu, ale malutka pewnie ma z czego ściągać witaminki więc nie jem na siłę!!A dziś moja 4 letnia córeczka zapytała jak Amelcia weszła do brzuszka
No i zaczęło się tłumaczenie, a teraz znikam bo idę piec ciacho z wisienkami

. A ja dziś zrobiłam zupę-krem z groszku;-). Pychotka
.
. Nie dość, że opuchnięte nogi, to jeszcze naczynka mi pękają...
Poradziła nóżki do góry ( czyli leniuszkować na maxa ),maść z kasztanowca- to na pękające naczynka. Poza tym, poradziła, żeby jeść dużo owoców, które mają w sobie mnóstwo wody-typu truskawki, arbuzy itp- żeby ciągle siusiać. Co jeszcze- a czego nie wiedziałam, to zjadać mnóstwa selera- podobo ma działanie moczopędne i wogóle dietetyczne
.Co jeszcze- a czego nie wiedziałam, to zjadać mnóstwa selera- podobo ma działanie moczopędne i wogóle dietetyczne.