Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no motywujecie mnie tymi postami, chyba jutro tez coś upiekę. O ile będę miała tyle energii co dzisiaj. Aż sama byłam zaskoczona tym jak sie rewelacyjnie czuję. W sumie jakbym w ciąży nie była. 

Ja w piątek jadę na lotnisko po swoja mamę i myślę, że podaruje sobie wchodzenie między ludzi. Poczekam grzecznie w samochodzie niech mój M targa torby teściowej. W końcu lotnisko to jedno z podobno najniebezpieczniejszych miejsc a ja moze przesadzam ale wolę dmuchać na zimne. I niech ta panika i ta cała świńska grypa juz odpuści i sie skończy...bardzo proszę

Ja jeszcze wpadlam na pomysl,ze sol fizjologiczna by sie przydala... a tez nie wiem jak to po angielsku
naszczescie ostatnio znalazlam oslonki na piers do karmienia, ze w razie niby czego... a juz siostra jedna noga w aptece byla w Polsce.. a tu o
znalezione !
więc chociaż to mnie pociesza.. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej u Ciebie i u mnie też

Hej dziewczyny wiem że jest dobry słownik który tłumaczy równiez troche bardziej skomplikowane słowa www.ling.pl a tutaj coś co przyda sie do poroduNo skomplikowane troche coJa jeszcze wpadlam na pomysl,ze sol fizjologiczna by sie przydala... a tez nie wiem jak to po angielsku
naszczescie ostatnio znalazlam oslonki na piers do karmienia, ze w razie niby czego... a juz siostra jedna noga w aptece byla w Polsce.. a tu o
znalezione !
Proponuje poszukac medyczny slownik polsko angielski, tam powinno byc..kiedys sobie sprawdzalam rozne zwroty ciazowe..