jagoooodka
Fanka BB :)
koleżanka rodziła miesiąc temu - w dniach kiedy leżała w szpitalu urodziło sie 8 dzieciaczków, tylko ona miała córę ;-)
reszta to same pitolki ;-)
reszta to same pitolki ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
reszta to same pitolki ;-)
mój mały pierwszy raz pojechał na długi weekend (majowy) do moich teściów, jak miał 7 miesięcy :-) od tego czasu to najchętniej wysyłałąbym Go na każdy weekend
jedyne tylko co mnie przeraża to to że jak się Go wysyła to zawsze można wlecieć i zobaczyć jak się ma.. a w szpitalu będę totalnie od Niego odseparowana :-( tylko przez telefon będę mogła z Nim porozmawiać.. i mam nadzieję że poród będzie łatwy, szybki i max po tych 3 dniach Nas wypuszczą.. bo jak nie to na własną odpowiedzialność wychodzę..

A dzis narazie wsio oki i JUZ JEST GLOWKA ODWROCONE DO DOLU 

Ja mam cały czas nadzieję,że się obróci...Aczkolwiek gdybym miała mieć cc,nie byłabym szczególnie załamana. Po prostu chcę się nastawić na poród sn, boję się jak cholera,żeby później nie było,że odetchnęłam z ulgą,że będzie cięcie i przynajmniej nie będzie bolało kilkanaście godzin,a tu mi powiedzą,że sn.
Zresztą przypuszczam,że w ostatnich dniach przed porodem będę już tak zmęczona i znużona tą ciążą,że będzie mi naprawdę wszystko jedno.

Ja też się zbieram do spakowania torby, ale myślę że jutro to już faktycznie to zrobię
Dokładnie za tydzień mam wizytę i możliwe, że ginka da mi już skierowanie na konkretną datę do szpitala jeśli nadal będę się kwalifikować do cc, no chyba że malutka się odwróci to wtedy czekanko
Te ostatnie tygodnie baaardzo się dłużą
Ja też myślę jak to będzie jak zostawię córcię nawet w przypadku cc na tydzień w domku, wiem że opiekę będzie mieć wyśmienitą, ale ja będę tęsknić
Wiecie od maja tego roku zaliczyliśmy z mężem tyle imprez rodzinnych, oczywiście ja tak do końca nie korzystałam z uroków choćby szybkich tańców, ale zawsze coś tam
A wczoraj jeszcze dowiedziałam się że w sierpniu czekają nas chrzciny i mój m ma być ojcem chrzestnym, oby tylko nie wyszło tak że pójdzie sam hiiihii
Jeszcze tylko trochę więcej niż tydzień i zaczynamy sierpień................ hm ciekawe jak to będzie i czy nie będzie nowego wątku????