WRZEŚNIÓWKA
Aktywna w BB
I ja mam w planie naszykowanie wszystkiego do torby pomyślałam ,że wszystko włożę do osobnej szuflady niech się nie gniecie w torbie i jak przyjdzie czas to tylko przełożę i już
Chociaż w moim przypadku może poleżeć jeszcze długo to lepiej być przygotowanym.
U nas dziś chłodno i będzie padać ale dla mnie to żadna różnica bo i tak nie wychodzę z domu.;-)
Miłego dnia!!!:-)
Chociaż w moim przypadku może poleżeć jeszcze długo to lepiej być przygotowanym.
U nas dziś chłodno i będzie padać ale dla mnie to żadna różnica bo i tak nie wychodzę z domu.;-)
Miłego dnia!!!:-)
Nie to,żebym nie lubiła słońca,ale przez te 2-3 ostatnie dni było tak przyjemnie chłodno, wręcz idealnie bym powiedziała. Ciekawe jakie są prognozy na sierpień.
Śnią mi się po nocach gofry z bitą śmietaną i owocami,ale musiałabym jechać na rynek, za daleko.
I co wyjdę na ulicę, to zaraz co druga kobitka w ciąży. Mój ojciec śmiał się ostatnio na zakupach jak byliśmy i liczył wszystkie ciężarne,które zauważył. Wyszło mu chyba 7, prawdopodobnie było ich więcej,ale tatuś rozglądał się również za tymi nie-ciężarnymi.

:-)