reklama

Wrzesień 2009

Princi, tutaj to zrobili mi tylko dlatego, że w rodzinie jest cukrzyca. Badanie takie można zrobić prywatnie, z tego co wiem, w polskiej przychodni. A tak to tylko "wybrani"

reklama
drodka miałam ostatnio lekką anemię ale ciąglę połykam tardyferon i wyniki się poprawiają widocznie jeszcze nie są takie jak powinny. w czwartek się dowiem dokładnie bo dzisiaj dopiero dałam krew do badania :)
a dla dzieciaczka mam już wszystko tylko teraz czekam aż rodzice się wywiążą bo mają kupić łóżeczko i wózek ale z wózkiem poczekam jeszcze i dopiero po porodzie się go kupi bo i tak kilka dni dziecko musi spędzić w domu więc od razu na spacer nie będzie potrzebny. z resztą nie wiadomo jaka pogoda będzie a termin mam na 20 września.. słyszałam, że ma być chłodno:baffled:

widzę, że za granicą całkiem inne podejście do ciąży niż w Polsce. co kraj to obyczaj jak to się mówi. :tak: ale najważniejsze żeby nasze bąbelki zdrowe sie urodziły:tak:

Dokładnie nemesis...oby nasze Kruszynki były całe i zdrowe :)
Mi podczas ostatniej wizyty położna pobierała krew i stwierdziła że sprawdzi poziom cukru. Ciekawa tylko jestem jak stwierdziła, że jest ok bo wizyte miałam zaraz po obiedzie he he he szkocja ;)
Witamy drodka :)

Witaj Drodka!

Syla jak się czuje Twój mąż?

My właśnie wróciliśmy z nad wody. Jak fajnie było:-). W czwartek mam USG bardzo jestem ciekawa, co tym razem powie lekarz co do terminu porodu. U mnie jakoś tak oscyluje wokół 20 +2 dni do przodu w zależności od pomiaru. No i chyba mamy imię: Kasia.

Dzięki dziewczynki z moim Mężusiem nie jest aż tak źle.... myślałam że bedzie gorzej cały dzień w stresie.... jutro idziemy do poradni chirurgicznej i okulistycznej.. dopiero co wpuszczałam mu krople do oczu a jest tego troche.... oczyszczaliśmy rane w niektórych miejscach i posmarujemy maścia.... no ale na czole skóry nie ma i nosek cały poparzony:-( i wogle twarz ma jak murzynek bambo tak go jakoś obsmaliło:baffled: ale przynajmiej go nie boli bo dostał zastrzyk przeciwbólowy.... Całe szczeście nie jest tak źle. Mam nadzieje ze to się wszystko ładnie pogoi ale ślady zostaną niestety:baffled:

Jutro was poczytam bo jestem padnięta
A tak wogóle to zdałam egzamin:tak: w tym całym nieszczęściu.... Aj co za dzień

Syla emocji faktycznie dzisiaj masz aż nadto...ale jutro będzie lepszy dzień :) zobaczysz. A dzisiaj odpoczywaj i regeneruj się dzielnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry