nemesis666
Fanka BB :)
TolaLee nie miałam takich badań i raczej chyba nie będę mieć. nic mi na temat takich badań położna nie mówiła nawet
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj sie najadłam stracha
choć podejrzewam, że to nawracanie infekcji jest spowodowane tą nadżerką, i już sam lekarz mówił, że po porodzie się nią zajmie. mam więc nadzieję, że jak ją usunie to wszystko do normy wróci.
z tego co się dowiedziałam to się rozpuszcza jedną w 0,5 litra wody więc na jakiś czas mi starczy przy podmywaniu się 1-2 razy dziennie wg ulotki.
I też tak niewygodnie, tu za gorąco, tak źle...a w dodatku mała jakby się uparla, strasznie mnie kopała całą noc...Także przypuszczam...ee...tzn żywię głęboką nadzieję,że dzisiaj odeśpię.
W każdym razie po kilku dniach jakaś mądra pani doktor powiedziała,że jest u mnie podejrzenie jaskry
Ja oczywiście nie miałam pojęcia co to takiego,ale moi rodzice byli nieźle spanikowani...Oczywiście okazało się,że żadna jaskra,że wzrok mam dobry i jak dobrze pójdzie,to za 2-3 lata okulary już mi nie będą potrzebne (co się potwierdziło). Ale do czego zmierzam, to to,jak lekarze często stawiają diagnozy wzięte zupełnie z kosmosu,wyolbrzymiają i straszą...
Tak samo jest z ginekologami,chociaż zależy na kogo się trafi.