elaine76
Fanka BB :)
Witajcie popołudniowo!;-)
Przeczytałam zaległości- i się troszkę pocieszyłam. Wychodzi z tego, że to nie tylko ja mam huśtawki nastrojów
. Byli u mnie znajomi a mi się nawet gadać nie chciało. Jakiegoś doła chyba załapałam. Nie wspomnę, że taki mnie totalny leń ogarnął- normalnie leń-gigant
. Czytam Wasze wpisy i jeszcze większego dołeczka łapię- ja to normalnie w lesie jestem z zakupami. Nie mam nawet prześcieradełka do łóżeczka:-(.... Mój M jakoś w ogóle nie wspomina- może samo się kupi czy co?
Wczoraj byłam na szkole rodzenia oczywiście znów sama
..chyba go wygonię z porodówki jak będzie chciał tam pojechać ze mną....
Ale sobie poużalałam.....chlip..chlip...:-
-
-(
Przeczytałam zaległości- i się troszkę pocieszyłam. Wychodzi z tego, że to nie tylko ja mam huśtawki nastrojów
. Byli u mnie znajomi a mi się nawet gadać nie chciało. Jakiegoś doła chyba załapałam. Nie wspomnę, że taki mnie totalny leń ogarnął- normalnie leń-gigant
. Czytam Wasze wpisy i jeszcze większego dołeczka łapię- ja to normalnie w lesie jestem z zakupami. Nie mam nawet prześcieradełka do łóżeczka:-(.... Mój M jakoś w ogóle nie wspomina- może samo się kupi czy co?
Wczoraj byłam na szkole rodzenia oczywiście znów sama
..chyba go wygonię z porodówki jak będzie chciał tam pojechać ze mną....
Ale sobie poużalałam.....chlip..chlip...:-
posprzątałam łazienki, bylam w sklepie, prasowałam,teraz wstawiłam pranie dzidziusiowe i swoje koszule do szpitala bo jak was tak czytam to tez mam sporo rzeczy do kupienia
no i w nastepnym tyg. powinnam sie spakowac bo w sumie to juz miesiąc został
i tak czekam i czekam haha
;-)