reklama

Wrzesień 2009

Makta- umiesz podtrzymać na duchu:tak:, dziękuję. Naleśniki aż mi wyszły- własnie wciągnęłam dwa ze swojejskiej roboty dżemem jagodowym i zupkę z buraczków. Trochę mi się polepszyło przez to...:tak:

reklama
Elaine (i wszystkie nasze kochane forumowiczki)sluże pomocą...akurat dobrego nastoju i optymizmu nigdy mi nie brakuje i chętnie sie podzielę dobrą energią :)
Karotka własnie o poradnikach mi przypomniałaś :) to był mój pierwszy ciążowy zakup i od tego właśnie zaczęłam. Od czytania książek. I musze przyznać, że zdecydowanie uspokoiły i troche poukładały w głowie to i owo mi matce debiutantce :)

Oj Michaszki :) az mi ślinka poleciała...musze ich gdzies poszukać. Ciekawe czy je znajdę w jakims polskim sklepie tutaj na szkockiej ziemi. Dzisiaj nie dam juz rady ale jutro lece szukac ;)

U nas sa michaszki w polskim sklepie, w Tesco na polskiej polce, nie nie, w Tesco nie ma.. tam jest ptasie mleczko! Mmmm ! W Suinsburym na polskiej polce...wlasnie tam kupilam :rofl2:

Hmmmm tylko, że w moim Perth nie ma Suinbury niestety :( a w Tesco nie widziałam...ale mamy 3 polskie sklepy wiec jakas szansa jest. A poza tym w weekend bedę w Edinburgu więc moze tam. Chociaz znając mnie do weekendu to jeszcze moje zachcianki moga ulec zmianie he he he

A ja bym chciała dostac właśnie nawilżacz powietrza bo sama niewiem czy się zdecyduje chyba ze dopiero później bo i tak teraz dużo wydatków:sorry: a maty edukacyjnej raczej niechce... równie dobrze moge rozłożyc kocyk na podłodze i położyc zabawki ( jak dla mnie zbedny wydatek - niechce nikogo urazic bo jak komuś się przyda to spoko:cool:)
Ale mi apetytu narobiłyście tymi naleśnikami z dzemem!:rofl2: Za to ja mam dziś niezdrowe jedzonko czyli "pomysł na zapiekanke z szynką" właśnie się piecze:tak:
Raz na jakis czas można bo podczas karmienia raczej takie przyjemności nas ominą:baffled:

ja dzisiaj obiadu nie robiłam, bo za gorąco.. nie chce się jeść.. za to na kolację robię spagetti :-) a jutro na obiad placuszki ziemniaczane :-) yami :-D w zamrażarce mam pierdogi z truskawkami w razie jakby mnie naszło :-D i kupiłam sobie 2 serki śmietankowe.. jakby mnie ochota na naleśniki z serem naszła lub pyry z gzikiem (czyt. ziemniaki z twarożkiem :-D ) przezorny zawsze ubezpieczony :-)
a wogóle to bym sobie zjadła sałatkę jarzynową.. mrrrr.. taką mam ochotę że chyba jak zaraz mój ślubny wróci to polecę do warzywniaka żeby nagotowac dzisiaj a jutro sobie ze spokojem zrobić sałateczkę :-D i meeeega dawno lasagne nie jadłam :-D i zapiekankę z warzywami.. i jajko z majonezem.. i ziemniaczki z sosem koperkowym.. albo jajko w sosie koperkowym.. mniami yami :-D i kompot z rabarbaru :-D ale mnie wzięło :-D :-D :-D no i arbuz :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry