Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no cóż ale jak to ona ujęła ja jestem zwykłym nierobem a ona ma większą pozycję materialną i społeczna bo ma zawsze przyjaciółeczki do piwa
no tak.. tylko szkoda, że akurat nie pracuję na okres ciąży i tylko i wyłącznie ze względów, że mąż zabronił bo pierwsze dziecko zmarło i stiwerdził, że nie ma co ryzykować.. ale niektóre laski to takie próżne że łeb pęka. najgorzej jak się tusz rozmarze czy tips odpadnie.. wtedy alarm i karetkę wołać hehe

, i potem to juz na zmiane, paroweczka i nektarynka, paroweczka i nektarynka i tak chyba z 6 razy byle do 4,
waniliowe na patyku-wlasnie jem 2,
to juz raczej taka obiado-kolacja;-)
. I tu się pomyli. Ani on- ani jej wstrętna córeczka nie zostaną. Córcia zresztą poszła też w ślady mamusi-jest grubiutka i malutka- oczywiście wg teściowej ma suuuper figurę- za to ja jestem chuda
. Szwagierka córcię tak wychowała, że ta już mając 15 lat paliła fajki ( !!! ) na co pozwalają nawet jej dziadkowie a moi teście. W głowie mi się to nie mieści...nie wspomnę, że bierze już tabl anty....
Albo ja jestem zacofana..albo świat zwariował.