reklama

Wrzesień 2009

reklama
elaine jestem w szoku co do tej małej:szok:jak ja miałam 15 lat to grzecznie z tornistrem do szkoły chodziłam, nawet mi się chłopak nie marzył a o papierosach juz nie wspomnę. jak tak widzę czasem mojego brata i jego młodszych znajomych właśnie w wieku15-16 to się zastanawiam czy ja się nie cofam w rozwoju bo te wszystkie dziewczyny mają po 14 nawet czasami a jakieś wyrośnięte są, do tego cyce na wierchu i pępki poprzekłuwane. makijaż jak prostytutki i się panoszą po ulicy. nie wiem gdzie te czasy, gdzie dziewczyny nosiły warkocze lub kucyki normalne t-shirty i spodnie zakrywające to co trzeba, a teraz gdzie nie spojrzę to co drugiej małolacie strungi wystają bezczelnie ze spodni:baffled: co za świat:baffled: a co do panny P. to dzieci nie ma jeszcze ale nie wyobrażam sobie jej w oli matki skoro nawet własnym psem nie potrafi się zająć i na innych obowiazek zrzuca. w końcu ważniejsze koleżanki i imprezki niż poczucie odpowiedzialności za żywe stworzonko:sorry: no a tak w ogóle to ciekawe, że taki nierób jak ja już dawno na swoim mieszka i ma wszystko co potrzeba mimo że jestem 2 lata młodsza bo ona ciągle jeszcze z mamusią:sorry:

szkoda, ze nie mam tego programu kurcze:confused2: też bym sobie zobaczyła.. kiedyś na TVP1 leciało coś w tym stylu chyba "porodówka" miało tytuł kojarzycie? ale ile lat do tyłu to było ehh

Nemesis- ja też byłam w szoku. Ale odezwać się oczywiście nie można, bo zaraz obraz majestatu w całej rodzince. Mój M już nie zaczyna ze mną rozmowy na ten temat, bo się kończyła kłótnią. Stwierdziałam więc, że to ja jestem nienormalna...
Ja podobnie jak i Ty chodziłam grzecznie ubrana, grałam w gumę albo klasę (!!!) i nieraz chyba nawet i lalką się pobawiłam...;-). W szkole średniej nie wolno nam było nawet malować paznokci nie wspomnę o pasemkach...A teraz tak jak piszesz- stringi beszczelnie wyłażą ze spodni tzw łonówek, makeupr kosmetyczka by nie poprawiła i cycki na wierzchu. A Ty tu idziesz-taka ciężarówka na ulicy....szok!!!
Makata- ja też oglądam i siedzę na forum:-D, laptopik obok na stoliczku i łypię oczkiem razna tv raz na forum:-D. Zaraz przy porodzie się rozpłaczę pewnie...:tak:

reklama
Ja tez bym już chciała, tylko najlepiej to przespac ten poród ;)
I wiem, że wszystkie damy rade i bedziemy sie cieszyc i chwalic naszymi maluszkami ale ten strach będe musiała jakos opanowac i poukładac w głowie...ale mój optymizm podpowiada, że bedzie szybko i mimo bólu wspaniale :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry