nemesis666
Fanka BB :)
a właśnie Olgha jak się teraz czujesz? dalej masz takie skurcze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tylko, żemy mi chciało ssać te moje maleństwa
ale brodawek nie mam wciagniętych to jakoś da radę złapac do buzi cycucha
wygląda jak lekkie krwawienie miesiączkowe. Przeczytałam w necie ze może to być po badaniu ginekologicznym. Czy myślicie ze powinnam od razu jechać do szpitala, czy poczekać trochę i zobaczyć czy ustanie, nie mam przy tym żadnych boliPoczekaj troche... mi wylecialo troszke krewki jak jeszcze pracowalam a akurat godz pozniej mialam wizyte z Midwife to mi pow, ze jesli to jeden incydent to znaczy,ze dziecko moglo mocniej pchnac i cos tam sie otworzylo... (czyli po badaniu tez mogloby dojsc do tego) Jesli sie powtorzy to dzwonic na emergency.. Ale Bogu dzieki nie powtorzylo sie..Hej dziewczyny, wróciłam z wizyty u gin. i zobaczyłam na wkładce krewwygląda jak lekkie krwawienie miesiączkowe. Przeczytałam w necie ze może to być po badaniu ginekologicznym. Czy myślicie ze powinnam od razu jechać do szpitala, czy poczekać trochę i zobaczyć czy ustanie, nie mam przy tym żadnych boli

ja muszę się posilić kolacją bo dawno nie jadłam hehe a potem obejrzeć ulubione programy w tv
buziaczki