nemesis666
Fanka BB :)
a właśnie Olgha jak się teraz czujesz? dalej masz takie skurcze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko, żemy mi chciało ssać te moje maleństwa
ale brodawek nie mam wciagniętych to jakoś da radę złapac do buzi cycucha
wygląda jak lekkie krwawienie miesiączkowe. Przeczytałam w necie ze może to być po badaniu ginekologicznym. Czy myślicie ze powinnam od razu jechać do szpitala, czy poczekać trochę i zobaczyć czy ustanie, nie mam przy tym żadnych boliPoczekaj troche... mi wylecialo troszke krewki jak jeszcze pracowalam a akurat godz pozniej mialam wizyte z Midwife to mi pow, ze jesli to jeden incydent to znaczy,ze dziecko moglo mocniej pchnac i cos tam sie otworzylo... (czyli po badaniu tez mogloby dojsc do tego) Jesli sie powtorzy to dzwonic na emergency.. Ale Bogu dzieki nie powtorzylo sie..Hej dziewczyny, wróciłam z wizyty u gin. i zobaczyłam na wkładce krewwygląda jak lekkie krwawienie miesiączkowe. Przeczytałam w necie ze może to być po badaniu ginekologicznym. Czy myślicie ze powinnam od razu jechać do szpitala, czy poczekać trochę i zobaczyć czy ustanie, nie mam przy tym żadnych boli

ja muszę się posilić kolacją bo dawno nie jadłam hehe a potem obejrzeć ulubione programy w tv
buziaczki