reklama

Wrzesień 2009

Ja tez się na dzisiaj odmeldowuję :)
Kasiunia...spokój przede wszystkim. wiem, ze to trudne ale jeśli to po badaniu moze się zdarzyć ja bym poczekała. Odpoczywaj, pooddychaj spokojnie i na pewno wszystko bedzie dobrze...zobaczysz
Miłego wieczorku dla Was i spokojnej nocy dla Was i Waszych Kruszynek :)

reklama
Kasiunia123 a masz mozliwosc zadzwonic do gin? jak masz sie stresować to bez sensu - lepiej skonsultuj :) a jak faktycznie tak malo malusio to za pewne na pewno wszystko jest dobrze :)

Kasiunia moja kolezanka miała to samo po badaniu pojawiła sie kre ponoć pod koniec ciązy to częsta przypadłość tzn może do takiego czegoś dojśc i bezpośrednio nie zagraża to dziecku jak obawiasz sie czegokolwiek dzwoń do ginekologa lub szpitala trzymam kciuki:-)

Kasiunia tak może się zdarzyć jak gin jest niedelikatny i wziernik na przykład źle użyje, a tam wszystko delikatne mamy zwłaszcza teraz, z tego malutka plamka zazwyczaj zostaje ale jeżeli jest tego więcej to dla świętego spokoju skontaktuj się z nim albo ze szpitalem, będziesz miała spokojniejszą nockę. No i daj znać nam szybciutko co i jak. Trzymamy kciuki.

mnie po takim badaniu z udziałem wziernika zawsze boli podbrzusze bo jak mi gin naciąga wszystko tym urządzonkiem a jeszcze takie wrażliwe te krocze teraz przy końcu to aż mnie skręca.
ja mam nadzieję Kasiunia, że wszystko ok i trzymam kciuki żeby tak było :tak:
coś spać nie mogę bo dzidziol się tak naciąga elegancko, ze mnie aż brzuch boli a ze złości, że ma tak ciasno to tupie co jakiś czas nogami i się czuję jakbym miała karabinek maszynowy w brzuchu:happy2:

No dokładnie, dość nie przyjemne to jest.

A ja mam takie pytanko z innej beczki, nie kojarzę czy był temat poruszany i czy tu powinnam pisać czy w innym miejscu. Czy któraś z Was zastanawiała się albo też ma jakieś doświadczenia z Bankami Komórek Macierzystych?
Są takie 2 które wiem że dość dobrze funkcjonują Krew Pępowinowa - Polski Bank Komórek Macierzystych SA. i Bank komórek macierzystych, krwi pępowinowej NOVUM ale co dalej? Macie jakieś zdanie pozytywne bądź negatywne? Wiem że na razie w Polsce nie było za wiele badań i przeszczepów.

reklama
Witam z rana wszystkie mamy przyszłe badz juz obecne:-) ja spać coś nie mogę wg pogody zapowiada sie ładny dzien nie wiem co będe robić jak wstałam tak wcześnie... pewnie sie najem zaraz i położę spowrotem:rofl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry