E
Elunia1609
Gość
tak jak pisałam od 4:30 miałam jakieś kłucia w plecach, tak jakby mi ktoś szpile wbijał ... a teraz co jakiś czas mnie kłuje "dolna część ciała" ... i ja biedna nie wiem czy to coś się dzieje czy jak ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Elunia- to co opisujesz to prawdopodobnie rwa kulszowa, kwestia tylko czy to jedna strona (np prawa bądź lewa)czy cała.tak jak pisałam od 4:30 miałam jakieś kłucia w plecach, tak jakby mi ktoś szpile wbijał ... a teraz co jakiś czas mnie kłuje "dolna część ciała" ... i ja biedna nie wiem czy to coś się dzieje czy jak ...
Siku latam po pięć razy w nocy pół przytomna obijam się o wszystkie meble, a doję tyle picia że hoho. Mnie dziś w nocy też obudziły skurcze, takie od brzcha aż po krzyż, ale tylko raz na 30sek i minęły (a przynajmniej usnęłam i więcej nie czułam ;-)). Tak żeby jeszcze ponarzekać to kiedy juz o 5 przysnęłam to o 6 obudziła mnie moja "babcia" robiąca pranie.

Jakis taki mam nadzieję nie chwilowy power. ;-) Dobra, ja idę się ogarnąć i idę na zakupy. Dozobaczenia. 
Ej, dziewczyny, jak wy to robicie, że wiecie ile trwają skurcze i jakie są między nimi odstepy??Mnie czasem coś złapie, ale jakby mnie kto zapytał ile trwało, to zabijcie mnie, nie mam pojęcia.
Przecież jak mnie boli to nie liczę.... A może powinnam...
![]()

), pogoda super chyba nie tylko dla mnie ;-) deszczyk pada i jest czym pooddychac :-) 

i dzidzia szaleje, wiec chyba jej tam dobrze i jeszcze troszke posiedzi