• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

reklama
A ja mam pytanko: jak na tym etapie rozwoju naszych pociech łapiecie mocz do badania ha ha CHodzi mi głównie o dziewczynki, bo chyba woreczek już nie wchodzi w grę przy takiej ruchliwości??!!

Zuzia mi się nie udało złapać... Gabi miała gorączkę od ząbkowania i miałam się upewnić czy n pewno- gorączka minęła szybko , a mocz w woreczki nie złapany:zawstydzona/y:

Dziewuszki miałam ruszać do pracy od października, ale się sprawy przyśpieszyły i idę jeszcze we wrześniu :szok: Delektuje się zatem ostatnimi 2 tygodniami pełnego macierzyństwa... :baffled:

O,jak miło,że mnie pamiętacie :) Veeery miło z waszej strony ;)
A jeśli miałabym napisać,co u mnie...to Niedoszłego Męża Kata-Damskiego-Boksera zostawiłam, w końcu,chociaż wiele mnie to kosztowało.Być może uda mi się teraz na nowo...ale nie chcem zapeszać:tak: Finansowo raczej krucho,ale rysuje się możliwość podjęcia pracy,więc nie tracę pogody ducha.
Moje dziecko właśnie polazło do kuchni.No tak,trzeba cos do jedzenia dać,bo głodne.;-)No nic,poudzielam się w innych wątkach...(nadal jestem na etapie kulinarnego uczenia się-> ale jest coraz lepiej! Udało mi się zrobić tosty i nie spalić mieszkania!!:-D)

reklama
hehe i ja sie ciagle ucze, ale ja juz raz olej w garnku podpalilam i glupia w tej panice chcialam ugazic go woda :-) efekt byl taki ze cala kuchnia byla do malowania, doslownie wszysto osmolone bo ten caly olej poszedl w gore z dymem, a ja z poparzona reka chodzilam, Bylo to pare miesiecy temu, dobrze ze Amelka bawila sie w salonie bo nawet nie chce myslec co by moglo sie stac.
Moj juz sie przyzwyczail ze ja zawsze cos przypale, albo przesole, albo rozgotyje. Juz sie nie dziwi jak dostaje niedosmazonego. Dobrze ze moja mama zaraz do mnie przylatuje to pomoze przygotowac przysmaki na urodzinki :-) sama bym zginela, ale mimo wszystko uwielbiam pichcic :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry