reklama

Wrzesień 2010...

monia.gryc-dzidzius co rusz bedzie zmienial swoje "kopniaczki" z kazdym dniem rosnie:)

moja niunia tez tak pozadnie sie juz wierci i kopie :)

dorotko-widzialam nowy watek,wiem ze to bardzo smutne ze u agamati taka tragedia,ale mysle ze to mile ze niezapomnialas o niej

reklama
dorotko-widzialam nowy watek,wiem ze to bardzo smutne ze u agamati taka tragedia,ale mysle ze to mile ze niezapomnialas o niej

szczerze myslalam juz o tym wątku jakis czas temu i nawet przegladalam ten czerwcowy gdzie aniolki są wyszczegolnione,są rowniez watki gdzie wymienione są dziewczyny ktore poronily
teraz Pysia w sumie mnie zmobilizowala ,bo jakos zebrac sie do tego nie moglam i nie wiedzialam czy wyszczegolniac,ale mysle ze tak

a styczniowki 2011 juz są i piszą tylko jeszcze jaki pod wątek,ale niedlugo napewno przeniosą na glowny

Monia wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!! ( też jestem Monika ;))

DZIĘKUJĘ, całusy wzajemne, wiesz, zawsze w imieniny odkąd pamiętam była super pogoda a dziś...

Wczoraj włączyłam kamerke i czekałam na łomot... czekałam i czekalam, dopiero nastąpił po odlożeniu kamery na półkę. Także skąd ja to znam ;)))

Onionek czekamy na wieści!!!

Jak dla mnie to strasznie to smutne... może powinniśmy zaglosować przed zalożeniem takowego wątku??
JA też tak uważam i trudno w sytuacji Agamati mówić o "rozpakowaniu" to się kojarzy przyjemnie,wesoło,a u niej to tragedia, poza tym mamy jeszcze tyle pomysłów na nowe wątki, więc po co śpieszyć się z rozpakowaniem o tym pomyślimy w sierpniu...

DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA DOBRE SŁOWA!!!

Umówiłam sie na czwartek wieczór do mojego gina. Leki biore i będe brać tak długo jak każą.
Pogoda cały dzień do dupy aż mnie od niej stawy bolą. :no:
Co do drzemki to często mi sie zdarza że zasne w dzień. A dzisiaj chciałam sobie pospać ale ledwo co położyłam tyłek jak robotnicy wyszli to telefon mi sie rozdzwonił:wściekła/y:. Nici ze spania.
Ide coś wciągnąć na obiad a potem jade na tipsy do kumpeli.
Miłego wieczorku.

dziewczyny mam pytanie męczy mnie już od kulku dni okropny katar mam zapchany nos i mnie to strasznie męczy czasami aż mi głowa pęka mąż był dziś w aptece i mówił że chciałby coś na katar to mu babka dała Xylorin w aerozolu a tam jest wyraźnie napisane że nie można w ciąży tego używać co mam zrobić macie jakieś sposoby czy mogę je wziąć od czasu do czasu

Dla kobiet w ciąży polecany jest Sinupret w tabetkach, działa przeciwzapalnie, udrażnia nos, zatoki, polecam też maść majerankową pod nos:-)

JA też tak uważam i trudno w sytuacji Agamati mówić o "rozpakowaniu" to się kojarzy przyjemnie,wesoło,a u niej to tragedia, poza tym mamy jeszcze tyle pomysłów na nowe wątki, więc po co śpieszyć się z rozpakowaniem o tym pomyślimy w sierpniu...

Jestem na tym forum od niedawna ale wydaje mi się że powinno się pisać o rzeczach przyjemnych, ciąża i tak niesie ze sobą ogrom wątpliwośći a dzięki innym można je rozwiać.. Pamiętam jak w szpitalu w pierwszej ciąży było wesoło na oddziale do czasu jak pojawił się przypadek martwej ciąży:-( Potem każda z nas świrowała, liczyła ruchy, zrobiło się nieciekawie. Więc dopóty można niech to forum będzie w miarę pozytywne:-)

ale monia przeciez wiadomo ze nikt jej tego zlosliwie nie robi wszystkie jej wspolczujemy byla z nami tyle czasu i teraz mialybysmy o tym zapomniec?,a szczerze wydaje mi sie ze sierpien to pozno bo niestety tak sie zdarza ze dzidziusie rodza sie czasem i w 28tc,oby u nas tak nie bylo ale moim zdaniem dobrze ze watek juz bedzie...

Monia ja nie napisalam ze Agamati sie rozpakaowala,tylko w tym watku jest wspomniania jej coreczka jako pozegnalismy aniolka(zreszta nie bedzie taka forma pasowac wiekszosci to to skasuje)
po drugie niektore juz za 4-5 tygodni bedą w 28 tc a wtedy to juz napewno co niekotre mogą urodzic,wiec to moze byc np w czerwcu a nie w sierpniu
poza tym mamy mamy blizniakow ktore mysle ze co po niektore juz w lipcu moga rodzic
poza tym ja urodzilam core w pierwszej ciazy 2 tyg przed terminem wg om
a są dziewczyny ktore juz w 30-32 tc rodzily

reklama
a ja mysle ,ze dobrze ze ten watek powstal, wiem ,ze Agamati nigdy nie zapomni o swoim malenstwie i bedzie jej milo,ze pamietamy o niej i jej aniolku(nie ma nic orszego niz udawanie,ze nic sie nie stalo) ale co wydaje mi sie najwazniejsze byla i zostanie jedna z nias czyli wrzesniowka 2010

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry