Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dorotko-widzialam nowy watek,wiem ze to bardzo smutne ze u agamati taka tragedia,ale mysle ze to mile ze niezapomnialas o niej
Monia wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!! ( też jestem Monika)
DZIĘKUJĘ, całusy wzajemne, wiesz, zawsze w imieniny odkąd pamiętam była super pogoda a dziś...
Wczoraj włączyłam kamerke i czekałam na łomot... czekałam i czekalam, dopiero nastąpił po odlożeniu kamery na półkę. Także skąd ja to znam))
Onionek czekamy na wieści!!!
JA też tak uważam i trudno w sytuacji Agamati mówić o "rozpakowaniu" to się kojarzy przyjemnie,wesoło,a u niej to tragedia, poza tym mamy jeszcze tyle pomysłów na nowe wątki, więc po co śpieszyć się z rozpakowaniem o tym pomyślimy w sierpniu...Jak dla mnie to strasznie to smutne... może powinniśmy zaglosować przed zalożeniem takowego wątku??

. Nici ze spania.
dziewczyny mam pytanie męczy mnie już od kulku dni okropny katar mam zapchany nos i mnie to strasznie męczy czasami aż mi głowa pęka mąż był dziś w aptece i mówił że chciałby coś na katar to mu babka dała Xylorin w aerozolu a tam jest wyraźnie napisane że nie można w ciąży tego używać co mam zrobić macie jakieś sposoby czy mogę je wziąć od czasu do czasu
JA też tak uważam i trudno w sytuacji Agamati mówić o "rozpakowaniu" to się kojarzy przyjemnie,wesoło,a u niej to tragedia, poza tym mamy jeszcze tyle pomysłów na nowe wątki, więc po co śpieszyć się z rozpakowaniem o tym pomyślimy w sierpniu...
JA też tak uważam i trudno w sytuacji Agamati mówić o "rozpakowaniu" to się kojarzy przyjemnie,wesoło,a u niej to tragedia, poza tym mamy jeszcze tyle pomysłów na nowe wątki, więc po co śpieszyć się z rozpakowaniem o tym pomyślimy w sierpniu...