Haszi
lipcowe mamy'08
U mnie dzisiaj sprzątanie, trzeba przygotować się do remontu.normalnie glowa boli ile kasy będzie trzeba wywalić.
Nigdzie się nie ruszę bo młody chory ale z tego co widzę choróbsko zahamowane groprinosiną. Szkoda, planowałam ze starszym skoczyć na zajęcia na szkółce żeglarskiej kumpla, może tatuś na weekendzie go zabierze bo się strasznie napalił.
agusska noż... ale masz ginkę. Taaak Buddyści, to niby ryby i mięso jedzą...i dzieci im się nie rodzą...
Eee tam 1/3 populacji ziemi musi się mylić i bez mięsa urodzić się nie da. Zadbaj o dietę ale zacofanymi gadkami się nie przejmuj. Ludowe mądrości nie poparte niczym lekarz powinien zachowywać dla siebie. Mnie y pewnie na strzępy rozerwała. Według tego powinnam do tej pory urodzić dwa króliki i być w ciąży z trzecim. Na pewno wszystko jest ok, to tylko pozowanie an "lekarza lepszego od innych" bo która jeszcze ten indeks mała robione?
gosia dasz radę, odpoczywaj i będzie dobrze. Popatrz, przy naszych kciukach zaciśniętych zdarzają się nawet u, więc jescze te 5 miechów pobędziesz wielorybkiem.
ilu też mnie babskie spoty ładują
Nigdzie się nie ruszę bo młody chory ale z tego co widzę choróbsko zahamowane groprinosiną. Szkoda, planowałam ze starszym skoczyć na zajęcia na szkółce żeglarskiej kumpla, może tatuś na weekendzie go zabierze bo się strasznie napalił.
agusska noż... ale masz ginkę. Taaak Buddyści, to niby ryby i mięso jedzą...i dzieci im się nie rodzą...
Eee tam 1/3 populacji ziemi musi się mylić i bez mięsa urodzić się nie da. Zadbaj o dietę ale zacofanymi gadkami się nie przejmuj. Ludowe mądrości nie poparte niczym lekarz powinien zachowywać dla siebie. Mnie y pewnie na strzępy rozerwała. Według tego powinnam do tej pory urodzić dwa króliki i być w ciąży z trzecim. Na pewno wszystko jest ok, to tylko pozowanie an "lekarza lepszego od innych" bo która jeszcze ten indeks mała robione? gosia dasz radę, odpoczywaj i będzie dobrze. Popatrz, przy naszych kciukach zaciśniętych zdarzają się nawet u, więc jescze te 5 miechów pobędziesz wielorybkiem.
ilu też mnie babskie spoty ładują

Nie może mi nic dać konkretnego bo w ciąży więc tylko takie co by sie nie posuwało do przodu. Oczywiście nie będe rodzić normalnie tylko przez cesarke i nie moge sie z tym przegryźć. W gabinecie płakałam i potem pół nocy a teraz jak pomyśle że wszystkie moje plany szlak trafił też mi łzy lecą. Ja poprostu nie wyrabiam na to wszystko.
Jedyne co mnie jeszcze trzyma to ruchy małej które troszku czuje. Wszystko mi sie zawaliło.