• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dziewczyny czy ja jakis post przeoczyłam czy karolinkare jeszcze nie zajrzała do nas po swoim badaniu,cały czas nie mogę o niej przestać myśleć;-)
Raczej nie zaglądała do nas, bo tez nie przypominam sobie jej posta no i ewentualnych gratulacji.
Może nie ma dostępu do netu, lub coś tak napewno by do nas zajrzała.
Mam nadzieję,że z maluszkami sio ok.
Co do Sary rzeczywiście gdzieś zniknęła.
Raczej by nas bez pożegnania nie opuściła na dobre.
Ostatniego posta napisała 27 kwietnia i raczej nie był to post pożegnalny a taki zwyczajny.

kerna glukozy jeszcze nie robiłam, dopiero w poniedziałek albo we wtorek bo zapomniałam glukozy kupić a u nas pobór krwi tylko do 9 rano otwarty.
Za to krew:
HGB 12,4 czyli norma od 12,0 czyli dolna granica;
HCT 34,9% norma od 37,0;
WBC 11,3 norma do 10,0,
reszta w normie, także chyba to jakas lekka niedokrwistość???? zna się która????

Ja już mykam od kompa.
Plecy mnie bolą brzusio trochę też, to znak,że pora położyć sie do łóżka z pilotem w ręku.
Spokojnej nocy i miłej niedzieli.
Oby pogoda dopisała.

czesc sloneczka :) nie pisalam bo mi neta urwalo i dzisaj tez chodzi jakby chcial a nie mogl....
po polowkowym wszystko dobrze widzielismy maluszki 4d bylo cudowne mimo iz Wiktoria miala swoja raczke cigle przy glowce i tylko z profilu ja widzielismy....
ale moje cuda waza : Wiki 325g a Oliwer: 345g wiec rosna sobie spokojnie serduszka super zdrowe no poprostu wszystko idealnie :)) strasznie sie cieszymy ze sie wszystko dobrze uklada ... ginka mowila cos o malej szyjce i dla bezpieczenustwa mam brac Dupka znowu ale coz jak mus to mus....
w poniedzialek wkleje wam foteczki maluszkow buziaczki :))

kerna glukozy jeszcze nie robiłam, dopiero w poniedziałek albo we wtorek bo zapomniałam glukozy kupić a u nas pobór krwi tylko do 9 rano otwarty.
Za to krew:
HGB 12,4 czyli norma od 12,0 czyli dolna granica;
HCT 34,9% norma od 37,0;
WBC 11,3 norma do 10,0,
reszta w normie, także chyba to jakas lekka niedokrwistość???? zna się która????

Nie podałaś krwinek czerwonych - RBC, to można coś wiecej o niedokrwistosci dopiero mowic. Lekko podwyzszone krwinki biale WBC- ale w ciazy to norma( w koncu nosimy cialo obce w sobie, tak to odbiera organizm mimo wszystko)
HCT- hematokryt to stosunekczerwonych ciałek krwi do ogólnej objętości krwi- dlatego w procentach- masz ciut niższy, moze wlasnie bo krwinek czerwonych mniej?Podaj te RBC.
HGB-hemoglobina jest OK, w ciazy taki poziom na granicy dolnej jest prawidłowy.

Super Karolinkare :-D Jak dobrze, że wszystko dobrze się układa, a maluszki mają się wybornie. Cieszę się razem z Wami :-)

Ostatnia edycja:
cześć kochane :-) dzięki, dzięki za kciuczki.. magiczne są, proszę o jeszcze na jutro :-) zmęczona jestem potwornie.. uciekam do nauki... brrrrr... całuję Was mocno myślę o Was cieplutko!

czesc sloneczka :) nie pisalam bo mi neta urwalo i dzisaj tez chodzi jakby chcial a nie mogl....
po polowkowym wszystko dobrze widzielismy maluszki 4d bylo cudowne mimo iz Wiktoria miala swoja raczke cigle przy glowce i tylko z profilu ja widzielismy....
ale moje cuda waza : Wiki 325g a Oliwer: 345g wiec rosna sobie spokojnie serduszka super zdrowe no poprostu wszystko idealnie :)) strasznie sie cieszymy ze sie wszystko dobrze uklada ... ginka mowila cos o malej szyjce i dla bezpieczenustwa mam brac Dupka znowu ale coz jak mus to mus....
w poniedzialek wkleje wam foteczki maluszkow buziaczki :))

No to superancko :-) GRATULACJE :-)

cześć kochane :-) dzięki, dzięki za kciuczki.. magiczne są, proszę o jeszcze na jutro :-) zmęczona jestem potwornie.. uciekam do nauki... brrrrr... całuję Was mocno myślę o Was cieplutko!

Kciuki zacisniete :-)

reklama
Witam wieczornie;-)
Jak wczoraj wspominałam dziś rano miałam USG 4D..już od 5 rano nie spałam z nerwów:baffled:..jak się potem okazało zupełnie niepotrzebnie..Z dzidzią absolutnie wszystko ok, mamy potwierdzenie na 100% że to nasza córeczka!!:-D:-D:-D..Z miłą chęcią pokazywała co ma między nóżkami, za to zakrywała buźkę:tak:..Filmik na pamiątkę jest, a na nim masze maleństwo bije brawo:-D:-D..poprostu super sprawa!
Pozdrawiam i spadam pomęczyć TV:-)

1-Daria-2082.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry