przyszla_mama81
Mama81
Witam!
U nas dzisaj z rana piekne slonce i o dziwo cieplo okna mam pootwierane wietrze mieszkanko!
Wlasnie kaweczke pije a pozniej zabieram sie za szykowanie obiadku.Pozniej pojde corcie na kontrole do detysty zapisze(chodzi co pol roku).A ja srody niemoge sie doczekac,zobacze wreszcie dzidzi na usg i moze dowiem sie jaka plec!!maluszek szaleje codziennie w brzuszku corka uwielbia jak ja kopie
i codziennie mowi ze niemoze doczekac sie kiedy przyjdzie na swiat
Milego poniedzialku i samych udanych wizyt wam zycze!

U nas dzisaj z rana piekne slonce i o dziwo cieplo okna mam pootwierane wietrze mieszkanko!
Wlasnie kaweczke pije a pozniej zabieram sie za szykowanie obiadku.Pozniej pojde corcie na kontrole do detysty zapisze(chodzi co pol roku).A ja srody niemoge sie doczekac,zobacze wreszcie dzidzi na usg i moze dowiem sie jaka plec!!maluszek szaleje codziennie w brzuszku corka uwielbia jak ja kopie
Milego poniedzialku i samych udanych wizyt wam zycze!

moja kochana córeczka też pokazuje rogi i cały czas na fochu jak coś pójdzie nie po jej myśli
w każdym razie niech podniesie Cię na duchu ta wiadomośc ,że łobuzowanie własnych dzieci nie razi tak po oczach jak obcych
, bo w sobotę odwiedziła mnie przyjaciólka (28 tydzien ciązy) oraz kuzynka męża (rowniez 28 tydzien ciązy) z rodzinką. Naprawde niesamowite spotkanie:-):-):-)