Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie boli ciągle, ale ja tak mam po porodzie córki, ze jak długo stoję, chodzę to boli mocno. Teraz jeszcze jestem tam mega opuchnięta, ale ginka mówi ze to rozrastająca się macica powoduje ucisk ale nie jest to niebezpieczne...myślę, że ból krocza nie jakiś duży ale sporadyczny to normalka u każdej z nas....a może się mylęw poprzednich ciążach też mnie bolało....

dorotko trzymam kciuki, wyniki napewno będą oki! a tak apropos to można tak biegac po wypiciu glukozy bo mi wyraźnie piguły nakazały siedziec, nie chodzic nawet.Kerna dzieki
staram sie nie denerwowac bo wiem ze to cukier podnosi
a glukoze pije w domu,juz zakupilam,tylko lece na omiar na czczo do laboratorium kolo mnie ,a nastepne dwa pomiary w zabiegowym w pracy
dorotko trzymam kciuki, wyniki napewno będą oki! a tak apropos to można tak biegac po wypiciu glukozy bo mi wyraźnie piguły nakazały siedziec, nie chodzic nawet.
ja mam coś pesymistyczne myśli co do moich wyników, a myślicie że jak teraz wyniki wyjdą ponad normę to świadczy już o cukrzycy ciążowej? jak to jest?? czy poprostu trzeba mierzyc cukier po posiłkach i dieta?? nie mam pojęcia...