Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Totalny brak weny twórczej w tym kierunku. Zrobiłabym ale jakiś prosty i szybki ale chyba nie ma takiego. 
Witam! Dołączam się do życzeń kochane mamuśki :-)
Korba: gratulacje synka! Podobnie jak część z Was nie pomyślałam, że poziom cukru może być u ciężarnej za niski. Mam nadzieje, że przy niewielkim nakładzie sił (leków) wszystko szybko się unormuje.
Beniaminko: wszystko będzie dobrze, tylko słuchaj lekarza, zażywaj hormony i dużo odpoczywaj!
Beti: do lekarza, najlepiej wszystko sprawdzić.
Onionek: ja na ból gardła aplikowałam sobie w spray'u tantum verde (fajnie neutralizuje na chwilę ból) i do ssania to samo. Tak mi zaleciła lekarka. Podobno do ssania można brać prawie wszystko.
Ja mam dzisiaj wizytę u ginekolog. Cieszę się bardzo, ale z drugiej strony stresuję - mam nadzieję, że wszystko w porządku. Wczoraj mąż po pracy, kąpieli i obiedzie położył się w łóżku poczytać i przed 18 usnął. I spał do rana. Zastanawiam się, które z nas jest w ciąży![]()
Kochane DZIEWCZYNY jeszcze raz dziękuję bardzo, bardzo za trzymane kciuki i dzielenie się swoim doświadczeniem, bo to dodaje otuchy i wiary, że wszystko będzie w najlepszym porządku :-) Nie ja pierwsza i ostatnia muszę bardziej uważać na swój brzuszek. No i...unikac notorycznych stresowych sytuacji. Hormonki zażywam, słodko leniu****ę. I będzie GIT :-)
A jestem przekonana, że trzymane na tym forum kciuki działają cuda !
Witam w DZIEŃ MAMAY, dla niektórych nasz pierwszy....
Ja niedawno wstałam, zjadłam 2 śniadanko i ogląam tv, ciągle płaczę, bo pokazują albo małe kruszynki, albo mamy...
A prpopos naszego zachowania, nieporozumień z mężem w ciąży, znalazłam taki text, przeczytałam go mężowi i teraz mnie rozumie, nawet gdy płaczę na reklamie pieluszek, nie oczekuje ode mnie rozsądnego, racjonalnego i analitycznego myślenia, wie ,że jestem trochę jakby mnie ktoś walnął obuchem:
"zacofanie umysłowe w ciąży jest normalne i jest po to, że dziecko potrzebuje czułej matki a nie mądrej!Natura odbiera myślenie,żeby dać instynkt!"
Może wydawać się to dla niektórych kontrowersyjne ale ja się pod tym podpisuję.

Kochane DZIEWCZYNY jeszcze raz dziękuję bardzo, bardzo za trzymane kciuki i dzielenie się swoim doświadczeniem, bo to dodaje otuchy i wiary, że wszystko będzie w najlepszym porządku :-) Nie ja pierwsza i ostatnia muszę bardziej uważać na swój brzuszek. No i...unikac notorycznych stresowych sytuacji. Hormonki zażywam, słodko leniu****ę. I będzie GIT :-)
A jestem przekonana, że trzymane na tym forum kciuki działają cuda !
Witam w DZIEŃ MAMAY, dla niektórych nasz pierwszy....
"zacofanie umysłowe w ciąży jest normalne i jest po to, że dziecko potrzebuje czułej matki a nie mądrej!Natura odbiera myślenie,żeby dać instynkt!"
WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO PRAGNIECIE.
NO CÓŻ POSPRZATAM W DOMKU WSTAWIE ZIEMNIACZKI I ZABIERAM SIE ZA NADROBIENIE ZALEGŁOŚCI,UFF TROSZKE TEGO JEST,"zacofanie umysłowe w ciąży jest normalne i jest po to, że dziecko potrzebuje czułej matki a nie mądrej!Natura odbiera myślenie,żeby dać instynkt!"