beti14011984
Fanka BB :)
dziekuje dziewczynki za odp
a jeszcze któras mamcia mi powie swoje zdanie na temat wyników?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Teraz tak się chyba rozbestwił, bo siedzę w domu i wg.niego mam straaasznie dużo czasu. A mnie to całkiem dezorganizuje dzień, bo jak mnie obudzi przed 5-tą, to po jego wyjściu wcale spać nie mogę. Nie bardzo mogę też wstać i zająć się czymś konkretnym,bo pobudzę dzieciaki niepotrzebnie
. Więc leżę, przewracam się z boku na bok i oglądam telewizję
. Potem ok. 8-mej zaczyna mnie zbierać na spanie i przysypiam,a wtedy wchodzą moje chłopaki i tylko ich przeganiam,bo są już duzi i sami mogą sobie już śniadanie przygotować
.W rezultacie wstaję między 10 - 11... i od razu jestem zła na siebie i na cały świat,bo muszę się ze wszystkim sprężać-sprzątanie ,obiad itd... I tak mam zepsuty i zmarnowany cały ranek i mam zły humor.

. Wózek wybiorę i będę miała na oku,ale kupię prawdopodobnie po porodzie,w każdym razie we wrześniu albo jak znajdę jakąś okazję z używanych. Co do łóżeczka,to waham się między zakupem nowego,a odebraniem od wujka łóżeczka po moim starszym synku-sam mi to zaproponował,bo stoi na strychu i się kurzy;-):-). Zawsze to jakaś oszczędność, a w końcu to pościel i cała reszta nadaje łóżeczku wyraz. Poza tym przecież tak naprawdę liczy się miłość do Maluszka,a nie tylko rzeczy materialne

. Hejka zrana -wypilam czekolade na goraco i pojadlam krakersow
onionku-wydaje mi sie ze jest juz na kulinarnym przepis na gofry
asiek-powodzonka,a i ja tez stram sie o cesarke a co z tego bedzie zobaczymy...
co do siary to ja juz mam z tydzien oj zblizamy sie do finisu wielkimi krokami
a i wiecie co wczoraj w tym parku spodkalysmy znajoma mojej znajomej i miala w wozeczku 2 tygodniowa coreczke ,urodzilasie wieksza niz moj Besiu a wydawala sie taka mala.Szok ze to tak szybko sie zapomina jakie malutkie sa noworodkiAle poczulam taki spokoj jak ja zobaczylam bo uswiadomilam sobie ze to jednak wszystko sie pamieta ....
![]()
Witam kochane w samo południe:-)
Jakoś nie mam weny do pisania, do czytania jakoś bardziej:-)
Dziś piękna, słoneczna pogoda więc zrobiłam wielkie pranie, powieszać będzie mąż bo miski ciążkie jak cholera a ja mam zakaz dźwiganiaZ długich spacerów na powietrzu zrezygnowałam jakiś czas temu i teraz są efekty, trochę wysiłku i męcze się jak cholera, dyszę jak parowóz
A dłuższe stanie to zaraz brzuch ciągnie, krocze boli ach jak stara baba:-(Polegiwanie ma swoje dobre i złe strony, jeszcze 3 miechy
Miłego, słonecznego popołudnia wszystkim![]()
czy widziała któraś z mamusiek moje wyniki glukozy???????? co mozecie powiedzieć?
Justyna trochę słodsze niz herbataA to an pewno glukoza
Zdrówka życzę
Korba moje gratulacje!!!! :-)
:-)

:-) Teraz pokupuj sobie na 62 i kosmetyki. Będziesz dokupowywać sobie z czasem