reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam
Piękna pogoda wynagradza ciężką nockę a bardziej dziwna bo mogłam spac tylko na boku a jak się przewracałam to od razu bolało w okolicach zaraz jak sie brzuch zaczyna a na boku przechodziło :sorry2: dziwne to jakoś , na razie jest ok
do tego jak na złośc wyszła mi opryszczka na ustach ( dla mnie to nic nowego ale ostatnio sie cieszyłam bo od sierpnia poprzedniego roku nie mialam ) :wściekła/y: i koleżanka używała tisane taki balsam ( lek homeopatyczny ) i zastanawiam sie czy kupić bo nie wiem czy mogę

poza tym m,usze dziś wskoczyc do pracy po jakies zaświadczenie ktore ma mi lekarz podpisać , ktoras może wie oco może chodzić ???

calineczka, jak najbardziej możesz!!! ja używam go od kilku już lat i jeśli już "zimno" mi wyskoczy to znak, że używałam torebki, w której akurat tisane nie było:)))) naprawdę polecam!!!

a, i sorki za wtręta, bo ja z październikówek (pewnie Bąbel wykluje się na przełomie:P), a zajrzałam do Was, żeby poczytać czy miałyście już test z glukozą i jak wrażenia:)))

ojej, Kerna współczuję...
a ja co robię?? jak zwykle..nudzę się.. dziś M przyjechał wcześniej, więc myślę.. fajnie! zjadł obiad, zadzwonił kuzynki mąż i pojechali na basen :-( więc już nie fajnie.. jeszcze się nie mogę do niego dodzwonić a mógłby mi pizze przywieźć.. niech i ja coś z tego mam.. a tu nic...

Korba gratuluje wyników!
Kerna współczuje.

Ja po kąpieli z mega pianą.:-) Teraz wcinam sałatke z pomidora, ogórka i cebuli ze śmietaną.
Dziewczyny mam pytanie czy 2 godziny po posiłku cukier 114 to dobrze czy źle?

Kasiona Sto lat w szczęściu i miłości:)
Kobra- gratulacje:)
Asiek powodzenia:)

My dziś po wizycie w Poznańskim Nowym ZOO, chodziliśmy od 11- 17:30, więc padam na twarz, ale dla tych wszystkich uśmiechów Jacka jutro bym nawet przeszłą drugi raz...:)ale nie planuję:)Jutro Poznań zaczyna Jarmark Świętojański i w ogóle ma akcję Poznań za pół ceny, więc trzeba pomyśleć jak to efektywnie wykorzystać:)mykam pod prysznic i do wyrka:)

Korba gratuluje wyników!
Kerna współczuje.

Ja po kąpieli z mega pianą.:-) Teraz wcinam sałatke z pomidora, ogórka i cebuli ze śmietaną.
Dziewczyny mam pytanie czy 2 godziny po posiłku cukier 114 to dobrze czy źle?

Skrzaciku...norma 2h po posiłku jest 60-120....a na czczo 60-90-przynajmniej ja tak mam...
Kasonka wszystkiego najlepszego...
Korba gratuluję....:tak:

Hejo. Witam wieczorowa pora..

Wrocilismy z posiadowki rodzinnej i posiadowki w ogrodku piwnym.. Pogoda wciaz ladna.. Jutro ruszamy z miasta :-)

Korba - gratulejszyns :-)

Kerna - fajna rozpiska.. Ja musze zaczac zaopotrywac sie w kosmetyki, buteleczki itp. bo narazie skupilam sie na kwestii odziezowej hehe..

Pozdrowionka.. klade sie do wyrka wykąpana i pachnąca :-)

Ostatnia edycja:
witam. Taka ładna pogoda, że chyba wybiorę się później z psem na jakiś spacerek dłuższy. Mąż w pracy, więc może jak wróci to też gdzieś pojedziemy pospacerowac, bo dawno nie było takiego weekendu jak ja miałam wolne, a nie siedzę w szkole. Jak pogoda taka to i humor od rana lepszy, choc dzisiaj znowu zostałam obudzona. Ehhh... Mój mąż nie potrafi po cichu szykowac się do pracy ;/ Zawsze robi to tak cicho, że budzi mnie jakiś huk... Na dodatek pies sąsiadów szczeka już ze 2 godziny bez przerwy, a oni się czepiają, że to nasz pies poszczeka przez parę minut jak wychodzimy z domu ;/ Niektórzy ludzie są naprawdę dziwni.
Wypadałoby zaraz wziąc się za sprzątanie, a później jakieś śniadanko może zjeśc? Przez to siedzenie w domu wcale nie mam apetytu, a i tak dużo tyję ;/ Zobaczymy ile będę ważyła we wtorek u lekarza, ile mi się przytyło.
Miłego dnia życzę i równie ładnej pogody jak u mnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry