madziunka90210
Aktywna w BB
Witacie wrześnióweczki 
Ja równiez chciałam prosić o zaproszenie ;-)Może i się dużo nie udzielam ale również czytam wszystko regularnie

, w przyszłym tygodniu ide do gina na 100% (czekam tylko aż oddzwonią i potwierdzą mi termin). Terminu porodu też nie znam bo (jak pisałam milion postów wcześniej) moja miesiączka zwariowała ostatnio...
Powiedzcie mi coś dokładniej na temat tej toksoplazmozy. Jestem obecnie u mamy gdzie są 3 koty. Do kuwety się nie dotykam rzecz jasna, ale one są strasznymi pieszczochami i wiecznie do mnie przychodzą i się łaszą a ja nie mam serca ich odganiać od siebie bo je uwielbiam :-( czy przez samo głaskanie moge się na to rozchorować???
Kolejnym moim problemem jest brak apetytu... Najchętniej to bym nic nie jadła... Macie jakies sposoby na pobudzenie go???
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dzionka
Ja równiez chciałam prosić o zaproszenie ;-)Może i się dużo nie udzielam ale również czytam wszystko regularnie

, w przyszłym tygodniu ide do gina na 100% (czekam tylko aż oddzwonią i potwierdzą mi termin). Terminu porodu też nie znam bo (jak pisałam milion postów wcześniej) moja miesiączka zwariowała ostatnio...Powiedzcie mi coś dokładniej na temat tej toksoplazmozy. Jestem obecnie u mamy gdzie są 3 koty. Do kuwety się nie dotykam rzecz jasna, ale one są strasznymi pieszczochami i wiecznie do mnie przychodzą i się łaszą a ja nie mam serca ich odganiać od siebie bo je uwielbiam :-( czy przez samo głaskanie moge się na to rozchorować???
Kolejnym moim problemem jest brak apetytu... Najchętniej to bym nic nie jadła... Macie jakies sposoby na pobudzenie go???
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dzionka

Jutro jedziemy do mojego ojca i rodziny narzeczonego. Boje się ich reakcji:-(i mam nadzieje ,że nie usłysze nic przykrego:-
ale trudno. W końcu się doczekałam.
i git.