Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Czy ja też mogłabym prosić o zaproszenie ?? może troche mało się udzielam ,ale ze to regularnie czytam wszystkie postyDziewczyny wysłałam zaproszenia na zamknięty..kto nie dostał to zgłaszać się proszę bo dużo Was jest![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy ja też mogłabym prosić o zaproszenie ?? może troche mało się udzielam ,ale ze to regularnie czytam wszystkie postyDziewczyny wysłałam zaproszenia na zamknięty..kto nie dostał to zgłaszać się proszę bo dużo Was jest![]()

- jakas pani musiała chyba zapomnieć ubraż świeżę ciuszki. Okna nie można otworzyć bo był też jeden maluch i by go mogło zawiać.
ale trudno. W końcu się doczekałam.
)
No i bijące serduszko.
i git.Staraj sie lezec jak najwiecej i jezeli mozliwe z nogami lekko uniesionymi w gore.Tez tak mialam ,ale juz wszystko jest ok. Nie boj sie napewno wszystko skonczy sie dobrzeJa tez jeszcze zaproszenia nie dostalam,
Dziewczyny, co to bedzie, bojes ie strasznie, bo mam te plamienia. Bylam wczoraj u lekarza i dala leki, biore, ale i tak , strach jest. Brrrrrrr ale zima!! Milego dnia wszystkim mamuskom zycze![]()
z tego co ja sie dowiadywałam to zanczy to tak jak w moim przypadku ze nie miałaś nigdy stycznoscia z ta chorobą i jej nigdy nie przechodziłaś także nie masz w sobie przeciwciał także musisz uwazać bo mozesz sie zarazicKarolina84 przepraszam ze dopiero dzisiaj ale przez te mrozy cos mi sie z netem porobilo. Odebralam swoje wyniki i juz pisze jakie wyszly
toxo IgG 0,290
toxo IgM 0,169
Pytalam babki w laboratorium i powiedziala ze ok:-)
ja teraz musiałam troszke odrzucić mojego kociaka ,a kuwetą zajmuje sie małżonek,lepiej dmuchać na zimne:-)KAROLINA84 tak wiem mowila mi doktorka, zeby uwazac. Kotka w domu nie mamy, ale jest u rodzicow i tesciow. Takze moj kochany ma zakaz calowania kotaz tego co ja sie dowiadywałam to zanczy to tak jak w moim przypadku ze nie miałaś nigdy stycznoscia z ta chorobą i jej nigdy nie przechodziłaś także nie masz w sobie przeciwciał także musisz uwazać bo mozesz sie zarazicja teraz musiałam troszke odrzucić mojego kociaka ,a kuwetą zajmuje sie małżonek,lepiej dmuchać na zimne:-)

ja nie otrzymałam zaproszenia:-(Dziewczyny wysłałam zaproszenia na zamknięty..kto nie dostał to zgłaszać się proszę bo dużo Was jest![]()