reklama

Wrzesień 2010...

Dziewczyny wysłałam zaproszenia na zamknięty..kto nie dostał to zgłaszać się proszę bo dużo Was jest:tak::szok:
hej Kerna, jeszcze ja się dołączam.
I ja się dzisiaj melduję niewyspana. Karolka coś niedomaga dzisiaj. Właśnie zasnęła. I ja skorzystam i się położę. Choć tu tyle roboty przed przeprowadzką i jeszcze brak wody na dodatek.

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D kerna. A to zdjatko grupy to taaaakie slodkie....:-):-):-)
fajnie nie???:-)

Witam cieplusio, ja nie mam zaproszonka:-(:-(
I na lisci tez mnie nie ma, ale jesce terminu nie mam wyznaczonego przez lekarza, wg moich obliczen to 21 wrzesnia,ale sie zobaczy;-)
pralinka nie wpiasałam cie bo nie ma Cie na liście..nie wpisałaś daty..ale dopisuję na 21:tak: zaproszenie wysyłam:tak:

Ostatnia edycja:
No i mam:tak::-D

Juz zjadlam obiadek, dzisiaj mialam w planach porzadki, le niestety mialam maly wypadek z palcem malum prawej reki i jestem ogranoczona:zawstydzona/y:
To co moglam ogarnelam, mezus reszte pomogl i na tym by sie disiaj porzadki zakonczyly niestety

Ja tez jeszcze zaproszenia nie dostalam,
Dziewczyny, co to bedzie, bojes ie strasznie, bo mam te plamienia. Bylam wczoraj u lekarza i dala leki, biore, ale i tak , strach jest. Brrrrrrr ale zima!! Milego dnia wszystkim mamuskom zycze;)

Dziękuje za zaproszenie do tak elitarnego grona :-)
Ja już powalczyłam ze śniegiem, a dalej sypie zmora jedna, a jak tak się łopatą namachałam aby chodnik przed domem doprowadzić do ładu :wściekła/y:
Normalnie nie mam dziś mdłości, ale i apetytu brak.
Na śniadanie 2 kawałki chleba z ogórkiem, które pomogły mi zjeść dwa psy a teraz kisiel truskawkowy szamam, ale jakoś tak jem bo muszę.

reklama
Witam Was dziewczyny, ja dziś leżę od samego rana. Nie poszłam do pracy, czuję się masakrycznie i do tego ta pogoda!! Wczoraj mnie bolało podbrzusze, tak jakbym miała dostać miesiączkę!! Czy któraś z Was tak miała? Trochę się przestraszyłam :-(
kerna ja chyba też nie dostałam zaproszenia :-(
upss, dostałam sorki i dziękuję za zaproszenie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry