dzien dobry
ja tez spac nie moge, chociaz u mnie dopiero 8... dzisiejsza noc byla lepsza, ale zeby przespac cala noc i nie wstawac w ogole to ja tylko moge pomarzyc...u mniez 5 spacerkow do toalety to standard, i pare godzin bez snu pomiedzy....mnie wszystko boli w nocy, biodra, nogi, pachwiny...sama nie wiem co od czego
no i wczoraj po prysznicu odkrylam pierwsze rozstepy....buuuu...nie na brzuchu tylko na posladku i biodrze z jednej strony...czyli tam gdzie przytylam najbardziej... a tak sie regularnie smaruje...chyba tez sie do fryzjera na poprawienie humoru umowie
wczorajsze wizyty, te odmeldowane, poszly dobrze, wiec dzisiaj niech tez tak zostanie
milego dnia
ja tez spac nie moge, chociaz u mnie dopiero 8... dzisiejsza noc byla lepsza, ale zeby przespac cala noc i nie wstawac w ogole to ja tylko moge pomarzyc...u mniez 5 spacerkow do toalety to standard, i pare godzin bez snu pomiedzy....mnie wszystko boli w nocy, biodra, nogi, pachwiny...sama nie wiem co od czego
wczorajsze wizyty, te odmeldowane, poszly dobrze, wiec dzisiaj niech tez tak zostanie
milego dnia

- dostałam jakiegoś kataru w środku nocy, noga lewa zaczeła mnie boleć w stawie biodrowym i w kostce. Koszmar.